Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Eladó Esztergomban a 18. századi Brunner ház!
ingatlanbazar.hu
2022. november. 15. kedd
A 136 millió forintért kínált ingatlan egyszerre egy darabka történelem és esztergomi helytörténet is. Az eladó Brunner ház bárhonnan is nézzük, egy ikon! Bárkié is lesz az épület, mi nagyon drukkolunk az okos, értő hasznosításnak!
cikk megosztása

A Brunner ház részletei

“Eladó Esztergom főterén lévő nagypolgári, egyedi klasszicista stílusban épült ház.Az épület a 18.század elején épült, mely ekkor lakóházként majd később kávéházként működött. Mostani nevét - Brunner ház - utolsó tulajdonosától kapta.Az utcafronton kezdődő, majd az épület hátrafelé húzódó részét az elmúlt években a műemlék jelleg megtartása mellett teljesen felújították.A belső három szintes lakótér 174 nm, és a hozzá tartozó pince 94 nm.

Az udvarról az épületbe lépve, jobbra találjuk a tágas nappalit, dolgozószobát, balra pedig az étkezőt és a konyhát, szembe pedig az igényesen megépített lépcsőt, melyen kényelmesen az emeletre és a borospincébe juthatunk.A tetőtérben igényesen kialakított három különálló szobát a hozzájuk tartozó fürdőszobát alakítottak ki, amely megőrizte rusztikus jellegét.Az alagsorban egy igényesen megépített borospince található, ahol a társasági élet kedvelői kiváló helyszínt biztosíthatnak a borkedvelő barátokkal.A részben burkolt zöldövezetű hangulatos belső udvarra az utcai nagyméretű kapun jutunk be. Az udvar többféle hasznosításra ad lehetőséget és két gépjármű parkolását teszi lehetővé. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és tördelésével közöljük.

ingatlanbazár.hu
Esztergom
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye
Brunner ház