Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Hitelintézet és kaszinó is volt a megye legdrágább lakásának épületében!

ingatlanbazar.hu
2022. július. 18. hétfő
A 82 nm-es, eladó lakás épülete “egykoron a Takarék és Hitelintézetnek adott otthont, emeletén pedig a Nógrádvármegyei Kaszinóban költhették pénzüket a korabeli nagyurak”. Nincs más hátra: lássuk Nógrád jelenlegi legdrágább, eladó lakását. Irány Balassagyarmat és egy ikonikus ház!
cikk megosztása

“Egyedi ajánlat! Balassagyarmaton, Nógrád Megyében kínálunk eladásra egy történelmi múlttal rendelkező, nagypolgári stílusú lakást. Az épület egykoron a Takarék és Hitelintézetnek adott otthont, emeletén pedig a Nógrádvármegyei Kaszinóban költhették pénzüket a korabeli nagyurak. A 19 század végi romantikus stílus jegyeit magán hordozó ház máig jó állapotban van. Minden eleme a kor elegáns, fényűző stílusáról tanúskodik. 

A belvárosi lakás komplett felújításon esett át a teljesség igényével. Nyílászárói újakra lettek cserélve, fahatású műanyag hőszigetelt ablakok, megőrizve a kor stílusát. A régi spaletták szintén felújításra kerültek melyek nemcsak sötétítenek, de zajt és hőt is csillapítanak, továbbá minden helységben található szúnyogháló is. Nappalija étkezővel és konyhával egy légteret alkot. Világos és tágas. Emellett két hálószoba egy fürdőszoba, mosókonyha és előszoba illetve közlekedő alkotják a lakóteret, továbbá egy 10 négyzetméteres terasszal bővült az eredetileg 80nm.-es lakás. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó
lakás
Nógrád megye