Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Eladó a néhai Farkas András festőművész balassagyarmati háza
ingatlanbazar.hu
2022. július. 04. hétfő
Farkas András festőművész egykori otthona bizonyára izgalmas alkotói energiákat zárt magába. A 120 nm-es családi ház önmagában is vonzó, de a hely szelleme miatt külön öröm volt szétnézni a festményekkel tarkított helyiségekben!
cikk megosztása

“Balassagyarmat központjától 5 percre eladó egy polgári stílusú négy szobás családi ház, melynek tulajdonosa a néhai Farkas András festőművész volt. Az ingatlan mely 120nm, 1100nm-es telken fekszik, szerkezetileg kiváló állapotban van, tetőszerkezet ép, folyamatosan karban tartották. A házban található: négy szoba, konyha, fürdő+WC, kamra,közlekedő. 

A tulajdonosok meghagyták az eredeti ablakokat, ajtókat, tokokat, spalettákat, ezzel megőrizve a ház eredeti hangulatát. A ház melegéről gáz konvektorok, illetve minden szobában cserépkályha gondoskodik. Kamerával, riasztóval felszerelt. Az ingatlanhoz tartozik egy 20nm-es fedett terasz, szőlőlugassal, pince, padlás. A gondozott kertben számos gyümölcsfa garázs, fúrt kút, melléképületek találhatóak. Az ingatlan igazán magával ragadó, különleges hangulatú, csodálatos otthonná varázsolható. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

festőművész
Farkas András
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Nógrád megye