Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Egy multifunkciós épület együttes Észak Komáromból!
ingatlanbazar.hu
2022. július. 25. hétfő
A 256 négyzetméteres, multifunkciós ingatlan ára 265 ezer euró. Lássuk, mit kaphatunk ma ennyiért a megyében. Illetve egészen pontosan a szomszédban.
cikk megosztása

 

“Észak Komáromban (Komárno) eladó egy multifunkciós épület együttes! Az ingatlan korábbiakban étteremként üzemelt, ez a vállalkozás akár újra megnyitható, a szükséges minden HACCP szerinti helyiségekkel rendelkezik! Továbbá más tevékenységre is kiválóan alkalmas legyen szó szolgáltatói vagy kereskedelmi tevékenységről! Erről az ingatlanról elmondható az is, hogy az emeleti részen egy igényesen felújított 2 szoba + konyha+étkező+nappali+terasz kapcsolattal rendelkező egyedi kialakítású lakás került megvalósításra! Azaz kettő az egyben, vállalkozás + lakhatás! 

Ha Ön olyan ingatlant keres, amely nem tömeges típustervre készült, ne keressen tovább, mert MEGTALÁLTA! Az ingatlan főbb jellemzői: 

- épület szerkezete: tégla 

- építési éve: 1993 

- helyiségei: Pince szinten: számos tároló, raktár, konyhai előkészítő, szociális létesítmények állnak a rendelkezésünkre. Földszinten: egy tágas térrel rendelkező ügyféltér vagy eladótér, de könnyedén átalakítható több szobának vagy egy hatalmas nappalinak is, ezen felül női-férfi mosdó, raktár, tároló. Emeleti szinten: 2 különálló szoba, fürdőszoba+wc, konyha+étkező+nappali, terasz. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye