Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
5,5 millióba kerül a megye legolcsóbb nyaralója. Irány Mosdós!
ingatlanbazar.hu
2022. július. 18. hétfő
Borászoknak és a kilátás, a nyugalom szerelmeseinek biztos, hogy tetszeni fog a megye jelenlegi legolcsóbb, 5,5 milliós, eladó nyaralója. A Mosdóson kínált terület, ház, pince, melléképület izgalmas lehetőségeket rejt magában!
cikk megosztása

“Mosdóson kínáljuk megvételre ezt a nagyon szépen karbantartott, szeretettel és hozzáértéssel gondozott,

szőlővel, gyümölcsfákkal telepített zártkerti telket a rajta lévő présházzal, pincével és a borászkodáshoz szükséges felszereléssel együtt. A terület 2156 m2-es, nagy része sík, itt találjuk a szépen termő szőlőt. A telek másik, kisebb része enyhén lejt, ide ültették a gyümölcsöst. Teljesen körbe van kerítve. 

Takaros hétvégi ház áll rendelkezésre, ahol az alsó szinten alakították ki a konyhát, ill. présházat, innen lehet a klasszikus boros pincébe is lemenni, valamint innen is át lehet menni a szomszédos tároló helyiségbe. De ez utóbbi praktikusan kívülről is megközelíthető. Az emeleten kis kályhával fűthető szoba van szép kilátást nyújtó erkéllyel. A fölső szintre belül is vezet fel lépcső, de a terepviszonyoknak köszönhetően közvetlenül kintről is be lehet menni. A belső terek összesen kb. 65 m2-t tesznek ki. A ház közelében fedett, burkolt terasz nyújt védelmet a tűző nap, vagy az eső ellen, remek lehetőséget teremtve baráti, családi összejöveteleknek, de akár a termés feldolgozásának is. Van még egy külön álló tároló, kiépített bográcsozó, és tartályos kerti zuhany. A villany be van vezetve, az esővíz gyűjtésére van ciszterna. A terület murvás, füves úton jól megközelíthető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Somogy megye
ingatlan
eladó ház
eladó