Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
1,5 milliárdos projektet venne? Nagybajomon akad!
ingatlanbazar.hu
2022. július. 04. hétfő
A Nagybajomon kínált, egykori termálfürdő izgalmas befektetési lehetőség. Kevesebb “magyarosabb” turisztikai komplexumot lehet elképzelni, mint egy gyógyvízben gazdag fürdőt. Vajon kié lesz a 1,5 milliárdért kínált lehetőség?
cikk megosztása

“ELADÓ a Somogy megyei Nagybajomon 15 éve bezárt, üzemképes TERMÁLFÜRDŐ! A FÜRDŐ ÉPÜLETE, a termálfürdő 2651 m2-es épülete földszint és emelet kialakítású. Részben belső medencetérből és kiszolgáló fürdőhelyiségekből, részben kávézó és étterem és a hozzá tartozó helyiségekből áll. Az épület emeleti szintje és a földszint egy része a szálloda épületrész. Mely csak részben került kialakításra. 

A Nagybajomon álló fürdőépület mögött, a belső telekrészen nyitott úszómedence található. A medencetérhez szervesen csatlakozik a szauna (finn, gőz, aroma) a hozzá tartozó pihenővel, zuhanyozóval. A medencetér túloldalán tornaterem, infraszauna, szolárium, masszázs szobák és hozzá kapcsolódó szociális blokkok kerültek kialakításra. Földszinten található még a medencetérből nyíló kávézó, a hozzá tartozó helyiségekkel (öltözők, raktárak), illetve külön bejárattal ellátott étterem a hozzá tartozó konyhával. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
Somogy megye
ingatlan
eladó ház
eladó