Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Vegyen üdülőkomplexumot a csodaszép Szuhán!

ingatlanbazar.hu
2022. június. 27. hétfő
Fantasztikus környezet, tágas épület és akár egy vállalkozás lehetősége is jár a 75,9 milliós ajánlathoz. Bár mi lehet, egyszerűen csak vinnénk a családot, barátokat és magunk élveznénk ki a csendet és jó levegőt, azért a vendéglátásra fogékony érdeklődőket nyilván jobban megmozgatja a Szuhán kínálkozó lehetőség!
cikk megosztása

A Szuhán kínált komplexumról

“[...] Festői környezetben, a Galya patak lábánál kínálom eladásra a Nógrád megyében található, Mátramindszent melletti faluban, Szuhán ezt az üdülő komplexumot. Ha valaki kedvet érez ahhoz, hogy a rohanó élet helyett egy nyugodtabb életformára váltson, akkor mindenképp érdemes ezt megnéznie. 

Az emberek szívesen utaznak belföldi kiránduló helyekre, egyre népszerűbb a falusi turizmus. Többen döntenek úgy, hogy hazánk rejtett kincseit szeretnék alaposabban megismerni. A Szuhán álló komplexum nem csak egy ingatlan, hanem megélhetési forrás is lehet egy család számára. A hegyekkel és erdőkkel körülvett völgyben, 2681 m2-es telken, 1990-es években épült ez az üdülőkomplexum, melyben 3 db kis apartmanház, egy közösségi épület valamint fedett beállók találhatók. Az apartmanházak alapterülete terasszal 30 m2, egyenként 4 fő kényelmes elhelyezését biztosítják. 

Mindegyikben nappali-konyha, fürdő és hálósarok található. A Szuhán álló házak teljesen felszereltek, jó állapotúak, téliesítettek. A fűtésről télen konvektorok gondoskodnak. Minden apartmanhoz tartozik egy nagy terasz, amiről gyönyörű kilátás nyílik a szemközti Kikerics hegyre. A közösségi házba (aminek alapterülete együttesen alsó felső szint) 210 m2-en, lehetőség van étkezésre, főzésre, kikapcsolódásra. Az épületben található konyha, borospince, csocsó- és rexasztal, TV sarok, és egy nagy terasz, ahonnan szintén páratlan látvány tárul elénk. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Nógrád megye