Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Kuriózum épületegyüttes eladó Tatán. Ráadásul 100 millió alatt!
ingatlanbazar.hu
2022. június. 20. hétfő
Üzletek, irodák kialakítása, vendéglátás vagy akár állandó lakhatás is beleférhet a 95,7 milliós ajánlatba. Tökéletes lokáció Tatán, és egy izgalmas lehetőség, hogy valami rendhagyó szülessen a vár tövében. Ön milyen funkciót álmodna legszívesebben a a 191 nm-es épületegyüttesbe?
cikk megosztása
“Az eladó ingatlan Tatán az egyik központi helyen helyezkedik el, pár perc távolságra a tatai vár található. Az eladó épületegyüttes sokféle hasznosításra alkalmas, mint például lakások, üzlethelyiségek!

A Tatán eladás alatt lévő épület nagysága: 191,53 Nm + tervezett épület részek 125,9 Nm és 102,25 Nm. Jelen kialakítása szerint üzlethelyiségekből, irodákból áll, valamint egy új Project is tervezésre kerülhet lakások és garázsok tekintetében, amely az új tulajdonos megvalósítására vár.

Jelenleg az épület 2 építési évvel rendelkezik, a legfiatalabb része 2008-ban épült, amely közvetlen utcafrontra épült üzleti célú. Ezen épület tetőterében pedig lakások vannak, amelyek későbbiek folyamán esetleg megvásárolhatóak lesznek. A Tatán kínált, eladó épületegyüttes Társasház besorolásúak külön albetétesítésre kerültek. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye