Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Esztergom “deluxe”, avagy íme a hét eladó háza!
ingatlanbazar.hu
2022. június. 05. vasárnap
Korszerűen elegáns, izgalmas ingatlant kínálnak eladásra Esztergom Szent Pál városrészében. A tágas kert és az ízléses berendezés azonnal megfogott minket. És önt?
cikk megosztása

Esztergom kertvárosi részén, Szent Pál városrészben, eladásra kínálok egy 253nm-es 2 generációs családi házat, közel 500nm-es telken. A kert gyönyörűen ápolt, füvesített, lent külön napozó részt alakítottak ki, valamint mindkét szinten tágas terasz csatlakozik a lakáshoz. Az Esztergomban álló házat teljes körűen felújították néhány éve, kívül belül újjávaázsolták, ízléses megoldásokkal és kiegészítőkkel. A földszinti részen, ami egy külöm lakrészként funkcioná, egy amerikai konyhás nappalit találunk, egy hálót és egy fürdőszobát, külön wc-vel. A nappaliból a hátsó kertbe léphetünk egy fedett teraszra, és a hozzá kapcsolódó kertrészben élvezhetkük a nyugalmat. 

Külső lépcső vezet fel a fenti lakószintre, ahol rögtön egy hatalmas teraszra érkezünk Esztergom felett. Innen belépünk az előtérbe, majd a nappali szobába. [...] A belső kétszintes lakás felső szintjén két hálószoba van, még egy fürdőszoba, valamint egy gadrób helyiség. A szobák tágasak, és légkondicionáló működik bennük. Egy 20nm-es pince is tartozik a házhoz. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában közöljük.

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye