Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Antik hangulat Balatonkilitin, 300 nm-en!
ingatlanbazar.hu
2022. június. 10. péntek
168 millió forintra lesz szüksége annak az érdeklődőnek, aki a Balatonkilitin kínált, antik hangulatú családi házra vágyik. Sok-sok fotó egy nem hétköznapi otthonból!
cikk megosztása

“A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában ajánljuk megvételre ezt az exkluzív, Siófok csendes nyugodt környékén, Balatonkilitin található 2 szintes, 300 nm-es, 5 szoba + nappalis, bútorozott, gépesített családiházately akár nyaraltatásra is kiválóan alkalmas. A földszinten az előtérből egy tágas, világos, antik bútorzattal berendezett, terasz kapcsolatos nappaliba jutunk. Mellyel egy légtérben helyezkedik el a szép, igényes, gépesített konyha + étkező. Ezen a szinten kapott helyet egy hálószoba is, egy kamra, egy külön WC. Valamint egy tágas, dupla mosdós, fürdőszoba + WC. Melynek központi részén egy nagy wellness kád kényezteti az itt lakókat. 

. M

A Balatonkilitin álló házban található nappali antik hangulatát emelik a hatalmas boltíves nyílászárók, stílusos oszlopok, boltívek, valamint a dekoratív lépcső, melyről a felső szintre jutunk. A tetőtérben a közlekedőből négy hangulatos hálószoba (melyből három erkélyes), egy külön WC, valamint egy hidromasszázs zuhanykabinnal szerelt fürdőszoba nyílik. A stílusos épület végében külön bejáraton keresztül jutunk a kazánházba, itt került kialakításra a mosókonyha is.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Somogy megye
ingatlan
eladó ház
eladó