Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Befejezetlen lengyeltóti kastély társát keresi!
ingatlanbazar.hu
2022. május. 30. hétfő
1000 nm alapterületű, összesen 450 nm-nyi terasszal rendelkező, még befejezére váró kastélyt kínálnak eladásra a megyében. Lássuk a 125 milliós lengyeltóti ritkaságot, kívül és belül is!
cikk megosztása

“Balatontól 7 km-re Fonyód felett eladó egy 1000 nm-es kiváló adottságokkal rendelkező jelenleg befejezetlen lengyeltóti kastély! Az ingatlan 6753 nm-es telken helyezkedik el. A kúria 20 szobával 2 konferenciateremmel, fürdőszobákkal konyhával ellátott. A kastélyt akár apartmanonként is lehet értékesíteni, kiváló befektetés!! 

A lengyeltóti kastély összesen 450 nm terasszal rendelkezik, a nyugati oldalról a Badacsonyt is látjuk! A fantasztikus elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas idősek otthonának, szálláshely szolgáltatásnak, konferenciateremnek, magánklinikának, stb. A Balaton 7 km távolságra érhető el, mivel most az üdülőhely rendkívül felkapott az ingatlan befejezett állapotban mai számítás szerint cca. 1.500. 000 euro-t ér!!! A kúriához külön megvásárolható egy hatalmas istálló 7600 nm-es telken, ezen kívül még megvásárolható még egy kb 6000 nm-es terület is az ingatlan mellett. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Somogy megye
ingatlan
eladó ház
eladó