Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Íme Somogy megye jelenlegi legdrágább, 1 milliárdos ingatlana!
ingatlanbazar.hu
2022. március. 18. péntek
Jó, egy kicsit kerekítettünk, az eladási ár ugyanis 932,4 millió forint. Mindenesetre így, vagy úgy, de ez az eladó projekt Somogy megye jelenlegi legdrágább luxus cikke! A “hol és pontosan mit?” most következik!
cikk megosztása

“Szántódon épült fel ez a fantasztikus 2x4 lakásos LUXUS társasház. A földszinten 2-2 LAKÁS található, melyek 102 NÉGYZETMÉTERESEK, 24 NÉGYZETMÉTERES TERASSZAL és saját KERTKAPCSOLATTAL. Az emeleten 2-2 PENTHOUSE lakás helyezkedik el, melyek belső KÉTSZINTESEK. Ezekhez a lakásokhoz tartozik 150 négyzetméteres BALATONRA PANORÁMÁT nyújtó TERASZ is.

Az egyik társasház KULCSRAKÉSZ, KÖLTÖZHETŐ állapotban található, mely minden igényt kielégít. A teljes berendezés harmóniában áll egymással, legyen szó a színekről, anyagokról. A burkolat a padlón és a falfelületeken műgyanta, melynek a kopásállósága és a tisztántarthatósága kiemelkedő. [...] A lakás hangulatát, intimitását meghatározó elemeket belső építész segítségével választhatják ki igényük szerint. A lakás ára tartalmazza a beépített konyhabútort és a fürdőszobai szanitereket, csaptelepeket. Az ár nem tartalmazza a bútorokat, berendezési tárgyakat. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
Somogy megye
ingatlan
eladó ház
eladó