Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
142,9 millióért eladó egy hajdúszoboszlói villa, ami havi 4 millió profitot hoz
ingatlanbazar.hu
2022. október. 31. hétfő
Gyors fejszámolás után az évi 48 milliós profitot hozó vállalkozás fényében a befektetett vételár kevesebb, mint 3 év alatt megtérül…? Lássuk ezt a hajdúszoboszlói ajánlatot, de gyorsan! 
cikk megosztása

A hajdúszoboszlói villáról, részletesen

“Hajdúszoboszló legfrekventáltabb részén, a Hungarospa és a Mátyás király sétány közvetlen szomszédságában egy nagyon igényes 6 szobás, 6 fürdőszobás, jakuzzis villa eladó! 

Az impozáns, 318 m2-es, két szintes hajdúszoboszlói épület 631 m2-es telken helyezkedik el. Az udvarban több gépjármű parkolására van lehetőség, de egy fedett garázs is rendelkezésre áll. Hatalmas fedett terasz, filagória, grillező, jakuzzi is helyet kapott, így minden adott a kellemes pihenéshez, családi nyaraláshoz, kerti partikhoz. A tulajdoni lapon családi házként szerepel az ingatlan, melynek rengeteg előnye van: CSOK, 6 milliós állami támogatás, hitel igényelhető. Pár perc sétával elérhető a fürdő, aquapark, éttermek, hotelek, gokart pálya, élménypark stb. Lakhatásra, vagy üdültetésre egyaránt alkalmas, illetve mivel a két szint teljesen elszeparált, ezért egyszerre lehet otthona valakinek, és biztos pénzkereset is egyben. 

FIGYELEM: jelenleg a hajdúszoboszlói villa NAPI 130.000Ft-os áron van kiadva és már a 2023-as évre is rengeteg foglalás van. Egy hónap alatt több mint 4 millió forintos bevételre lehet szert tenni, ebből kifolyólag kiváló befektetés, hiszen értékálló az elhelyezkedéséből eredően, ráadásul kialakult ügyfélkörrel rendelkezik. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Hajdúszoboszló
Hajdú-Bihar megye