Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Kúria jellegű tanya Jászszentandráson: jöhet?
ingatlanbazar.hu
2022. június. 05. vasárnap
Mi abszolút rajongunk az 59,9 milliós ingatlanért Jászszentandráson. És ön? 15 fotó és temérdek izgalmas információ segíthet a döntésben…
cikk megosztása

“Nyugalom, madárcsicsergés a nyugalom szigetén! Jászszentandráson a Jászság egyik legbiztonságosabb településén eladóvá vált egy kúria jellegű 140 m2-es egyedi, igényesen felújított téglaépítésű tanyaépület közel 6 400 m2 parkosított területtel. Maga az ingatlan jól megközelíthető aszfaltos út mellett található körbekerített területtel. 

A Jászszentandráson kínált ingatlan gondozott udvara dús növényzettel rendelkezik, amelynek öntözése locsolórendszerrel biztosított. Udvarán közel 150 m2 melléképület található dupla garázzsal, műhellyel, és itt kapott helyet egy kemence füstölővel. A ház vízellátását is innen oldották meg egy vízműves fúrt kúttal.A másik fúrt kút az ingatlanhoz tartozó halastó vízpótlásáról gondoskodik. Ám nem csak halastó, hanem a gyerekeknek egy mini játszótér is megtalálható ezen a birtokon. A telek kapuján belépve azonnal megragadja az embert az épület impozáns megjelenése, amelyet a csodálatos környezetben hallható hangos madárcsicsergés kísér. 

A kiváló elosztású, Jászszentandráson álló házba egy tágas tornácon léphetünk be. Minden szobához tartozik egy wc-vel felszerelt fürdőszoba. A tágas nappalija hatalmas, a hangulatos konyha-étkezője pedig praktikus is.A kamrából lehet megközelíteni a boltíves 2 helységes tégla pincét. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
Jász-Nagykun-Szolnok megye
eladó