Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Mit tud ez a csopaki ház 325 millióért? 
ingatlanbazar.hu
2023. szeptember. 28. csütörtök
cikk megosztása

Egy ingatlan el tudja magát adni azzal, hogy jó helyen van, vagy azzal, hogy pont úgy néz ki, ahogy szeretnénk. És van ez a 325 milliós csopaki ház, ami mindkettőt hozza egyben, és gyakorlatilag minden olyan megtalálható benne, amire szükségünk van. Teraszok - igen, többesszám -, panoráma, pince, napelem, beépített fa bútorok, infraszauna. Élhető, szerethető, minden igényt kielégítő ház, akár két generációnak is. 

A 325 milliós csopaki házról

Csopak "Rózsa dombján" található ez az igényesen megépített 3 szintes családi ház. Csodálatos panorámával és kellemes fekvésével egyedinek mondható. Az építmény rendkívül jó elrendezésű, praktikus és maximálisan figyelembe van véve a kényelem és a praktikusság. Az ingatlan körbe van kerítve, enyhén lejtős kertjében termő gyümölcsfák és díszfák, cserjék egyaránt megtalálhatók. Elektromos kapu és garázskapu van. Kellemes nagy teraszok biztosítják tavasztól őszig a kinti pihenést, feltöltődést.

A garázs 2 autó részére lett kialakítva, a garázsból meglehet közelíteni, belső lépcsőn a lakószintet. A pince szinten ami 102 m2 nagyságú található a ház gépészete, kazánház-gáz kazán, meleg vizet a napkollektor biztosítja. Található itt barkács - műhely, tároló szoba, bor tároló. A lakószint 150 m2 nagyságú. Itt 2 hálószoba, konyha, nappali, étkező, WC, 2 fürdőszoba található. Az emelet 98 m2 nagyságú. Összesen a ház 5 hálószobás. A házban az étkező, a konyha, a könyvtár sarok kiemelt figyelemmel lett kialakítva, hiszen mindhárom helységből csodálatos rálátás van a Balatonra. Igényes beépített fa bútorok, tárolók, infra szauna, 3 rétegű ablaküvegek, hang és hőszigetelt nyílászárók emelik a ház minőségi besorolását. Kérem ha elnyerte tetszését az ingatlan keressen bizalommal. A házban kialakított kis apartman lehetővé teszi két generáció részére is az ott lakást..”[...]

További igényes házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

ingatlanbazár.hu
Csopak
325 millió
ingatlan
eladó ház
eladó
Veszprém megye