Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Kislakás a Millenárisnál, Buda-rajongóknak, 29,9 millióért!
ingatlanbazar.hu
2020. november. 11. szerda
cikk megosztása

Bár az ingatlan alapterülete nem futballpálya méretű, 27 nm-es kényelmesen el lehet férni, akár extrém átalakítások és megoldások nélkül is. Egy biztos, ez a környék mindent tud, amire vágyhatunk: egyszerre nyüzsgő és nyugodt. Csak a megfelelő irányba kell megtenni azt a pár lépést a Millenárisnál...

Élet a pezsgő Millenárisnál - részletek

"II. ker. Lövőház és Fény utca sarkán, tradícionális századfordulós társasházban,

2. emeleti, 27 nm-es garzonlakás

eladó! A lakás tehermentes, azonnal költözhető! A szoba ablaka a MILLENÁRIS PARKRA néz. Alacsony rezsi és közös költség! A házat rövidesen teljeskörűen felújítják, új tető, homlokzat, lift is beépítésre kerül. A közvetlen környezet  Millenárisnál ideális, Mammut, Fény utcai Piac, Lövőház sétálóutca, park...és kiváló közlekedési lehetőségek minden irányba! Az ingatlan kínálati ára: 29,9 M Ft"

01
01a
02
03

További fotók, alaprajz és részletek a Millenárisnál lévő lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
garzon
Széna tér
mini
ingatlan
Országút
II. kerület
eladó
piac
Budapest
sétáló utca
lakás
Széll Kálmán tér
Mammut
Fény utca
Lövőház utca
Buda