Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Egy ideje látjuk ezt a szuper hirdetést és nem értjük, miért nem viszik el a cuki budai lakást?
ingatlanbazar.hu
2020. szeptember. 07. hétfő
Az ár kiváló, a környék szuper! A lakás jó állapotban van és egy kis kreativitással még több is kihozható belőle, mint amit most ígér az ingatlan. A kérdés már csak az, hogy-hogy nem csapott még le senki a 25,8 milliós ajánlatra?
cikk megosztása

"[...] MOM Parkhoz közel, roppant csendes, hangulatos, jó állapotú kis garzont kínálunk, amely mindenki számára ideális lehet egyetemista fiataloknak, pároknak, de mindenki számára elérhető befektetés, hiszen gyorsan kiadható! A

3. és egyben legfelső emeleti, belső udvarra néző, csendes, délelőtt / dél után is napos, jó elrendezésű, 28 nm-es kuckó.

Belmagassága 3,5 méter, így egy igényes fekvő galéria kialakulása megfelelő, és ezáltal az összes alapterület nappaliként felhasználható. A magas emelet kiválasztása után az eget látványnak találja, így az udvari lakásokra jellemző sötét, nyomasztó érzés. A parketta nagyon szép állapotú, eredeti tömörfa. Az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az ablak az eredeti, de tökéletesen elérhető.A lakás külön választható, mivel a fürdőszoba ablakos, és egy bejáratú ajtón és a felette ablakban található, így a konyhája kap fényt. A bejárati ajtó több ponton garantáltan biztonságos ajtóra lett cserélve. Kis lakások esetében igen ritka tulajdonsága, hogy kádas fürdőszoba és toalett gyakorlatian külön nyílnak. Műszakilag jó állapotú, az előzetes, a nagyon kedvező költségek mellett fenntartható, az egyedi mérőkkel elérhető, valamint a tároló elérhető. [...]"

00
01
01a
01b
03

További részletek a házról és környékről, valamint fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

befektetés
ingatlanbazár.hu
legfelső emeleti
BAH csomópont
átalajítható
sportközpont
ingatlan
MOM PARK bevásárlóközpont
csendes
eladó
Budapest
belső udvarra néző
Gesztenyés kert
tégla építésű
Testnevelési Egyetem
lakás
jó állapotú
kicsi
karbantartott polgári társasház
XII. kerület