Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Itt van Amerika! 49,9 milliós, hangulatos "szendvicspanel" házat kínálnak Szigetmonostoron!
ingatlanbazar.hu
2019. június. 02. vasárnap
A hirdető előszava: "Fiam, maga kifogta Észak-Amerikát - ezzel a favázas, 15 cm vastag szendvicspanel falú, USA-ban gyártott családi házzal mindenképpen. Nincsen párja Magyarországon!" És hogy igazat állít-e? Mutatjuk! Egy biztos, kevés romantikusabb zugot láttunk az utóbbi időben!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 49.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 120 nm
  • Telekterület: 1101 nm
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés
  • Belmagasság: 2.8 m
01
01a
01b
01c
02
03

Leírás

Fiam, maga kifogta Észak-Amerikát - ezzel a favázas, 15 cm vastag szendvicspanel falú, USA-ban gyártott családi házzal mindenképpen. Nincsen párja Magyarországon! Az egyedi hangulatról a 2 rétegű ragasztott, hőszigetelt ablak- és teraszajtó üvegek gondoskodnak, melyek fényárban tartják az épület minden szegletét. A szélfogóval ellátott előszobából nyílik az összes helyiség: dolgozószoba, hálószobák, hatalmas konyha étkezővel, a nappali fatüzelésű kandallóval, fürdőszoba és WC. A 103 nm alapterületű épület 16 nm-es fedett teraszban folytatódik, ahol a család együtt töltheti a nyári estéket. A vízforgatós, 30 nm vízfelületű medence a gyerekek kedvence. A gondozott kertet automata öntözőberendezéssel locsolják, mely a fúrt kútról és vezetékről egyaránt működtethető. A ház buja bambuszliget mögé rejtőzött, az ősfák között barátságos szaletli kapott helyet.
Az épület teljes mértékben alápincézett. 2 állásos, 25 nm-es garázs, 65 nm-nyi tárolóhely található benne. Innen látja el a 150 literes villanybojler meleg vízzel a házat, itt moshat, teregethet a ház asszonya. A hűtésről-fűtésről légcsatornás, nagy teljesítményű inverteres klímaberendezés gondoskodik. A konyhában a főzőlap és a sütő is elektromos. A biztonságot mozgásérzékelős riasztórendszer felügyeli. A lakóhelyiségekben futnak a TV és internet kábelek. Bankhitel is felvehető az ingatlanra. Hívjon bátran, hogy a saját szemével láthassa: a házat csak a csend és nyugalom veszi körül! Bármely napszakban megtekinthető.
00a
00a1
00a2
00b
00c
00d
00e
További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!
USA
amerikai
Krúdy köz 4.
ingatlanbazár.hu
Szentendrei kistérség
Amerikai Egyesült Államok
romantikus
szendvicspanel
ingatlan
eladó ház
Pest megye
eladó
faház
Szigetmonostor