Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Ha szereti a pasztell kéket: egy negyed milliós, őrületes lakás a IX. kerületből!
ingatlanbazar.hu
2019. március. 14. csütörtök
A tavasz megállíthatatlanul itt toporog az ajtóban. Egy hozzá passzoló, csodaszép lakással "melegítünk" mi is az érkezésére. 254 nm, 259 millió forint. Na és rengeteg fotó!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 259.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 254 nm
  • Emelet: 6. emelet
  • Szobák száma: 8
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel

Leírás

"ÖRÖK PANORÁMÁS, EXKLUZÍV OKOS OTTHON, TENGERPARTOT IDÉZŐ HANGULATTAL A COASTAL STYLE SZERELMESEINEK! Az valami más – mondják, akik úgy érzik, hogy ezt az egyedülálló hangulatot nem lehet lakásban megteremteni és íme a bizonyíték, hogy igen, megvalósítható. Lágy, szellős, kifinomult ízlésre valló, határozottan visszafogott színvilág és a hatása lélegzetelállító. A meghatározó szín a hófehér, a natúr és az a varázslatos árnyalatú kék, mely nyugalmat, békét és harmóniát sugároz. Tudta, hogy ha itt fog élni, boldogabb lesz, mivel a kék szín boldogabbá tesz minket. A hatalmas teraszon élvezheti késő őszig a nap energia csodálatos hatását.
00c
IX. kerületben, a Márton utcában kínálom megvételre ezt a 254 m2-es, belső 2 szintes, 8 szobás, 2 amerikai konyhás, 4 teraszos, 4 fürdőszobás, NAPFÉNYES, egyedi fűtéses, PANORÁMÁS, klimatizált, belső kertre néző, PENTHOUSE lakást. Az ingatlan NY-i és D-i fekvésének köszönhetően egész nap napfényben úszik. Romantikus reggeli a teraszon és közben élvezheti a csodálatos panorámát a Budai hegyekre vagy este egy pohár bor mellett gyönyörködhet a kivilágított város káprázatos fényeiben. Az épület 2004-ben épült, újszerű állapotú, portaszolgálatos, liftes, gyönyörű parkosított kerttel és játszótérrel. Az OKOS OTTHON RENDSZER segítségével az egyedi világítástechnika és a fűtési rendszer egy központ panellel távolról is irányítható. A 2 gépesített konyha és a lakásban található beépített bútor az ár részét képezik. Teremgarázs-beállóhely opcionálisan vásárolható. Ára 5.000.000 Ft. Irányár: 259.000.000 Ft. Birtokba vétel legkésőbb: 2019.09.30."
00a
00b
01
01a
02
03
További képek és részletek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!
ingatlanbazár.hu
tágas
nagy
Márton utca
luxus
pasztell
ingatlan
IX. kerület
bútorozott
modern
eladó
Budapest
elegáns
lakás
babakék
tavasz
kék
felújított