Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
High-tech design a Műegyetemnél, 91 millióval rendelkező fiataloknak...?
ingatlanbazar.hu
2017. november. 24. péntek
Az alábbi, 118 nm-es, tágas, elegáns ingatlan egyértelműen a környéken tanuló fiatalokat célozza meg. Vagy mégsem? Persze, hogy nem! Jöjjön egy izgalmas, "lélegzetelállító luxus lakás, mely mégis hű maradt a századfordulós stílusjegyekhez". 15 fotó!
cikk megosztása

"

A lakás

egy gyönyörű, 1905-ben épült polgári társasházban található, melynek udvari homlokzati felújítása hamarosan elkezdődik. A fővezetékeket és a liftet már korábban felújították, utcafrontja jó állapotú. Az épületben lift működik.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 91.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 118 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó
00

A 118nm-es, 4 szobás, duplakomfortos, napfényes, tágas terekkel rendelkező ingatlant

az alapokig visszabontották, majd minden apró részletre kiterjedően átalakították. A villany és vízvezetékeket kicserélték, a fűtést illetően szobánként szabályozható padlófűtést építettek ki. Az eredeti nyílászárókat megőrizték, azokba hő és hangszigetelő üvegezés került, illetve motoros redőnyökkel is kiegészítették azokat. A lakás ezen felül légkondicionálást is kapott. [...]Az ingatlan a képeken látható, gondosan összeválogatott teljes berendezéssel, gépesítéssel együtt eladó, melyek ára a vételáron felül további 9 Millió forint. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

01

A lakás

a XI. kerület frekventált részén, a Bartók Béla úton, a Szent Gellért tér közvetlen közelében helyezkedik el.

Tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan elérhető a belváros. A Szent Gellért tér 4-es metró néhány lépésre található, de akár a Bartók Béla úton közlekedő villamosokkal, buszokkal is gyorsan elérhető a pesti belváros. A közelben az Allee bevásárlóközpont, a Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Ezen kívül itt található a kerület kulturális életének központja: a környéken rengeteg galéria és kávézó is megtalálható."

02
03
04
04a
05

További képek és információk az eladó ingatlanról ide kattintva érhetők el!

ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
modern
eladó
Budapest
lakberendezés
lakás
belsőépítészet
Buda
Műegyetem