Ingatlanbazár Magazin logó
Felújítás

Felújított belvárosi lakás, akár kiadásra is!

Pethes Ágnes
2024. augusztus. 06. kedd
Találtunk egy VII. kerületi lakást, ami bár központi helyen van, mégis csendes, ráadásul világos, és még gardrób is van benne. Ráadásul csodásan felújított, és kiválóan alkalmas arra, hogy egy, a nyüzsgést kedvelő család otthonra leljen benne a belvárosban.
cikk megosztása

A felújított, három szobás lakás alkalmas arra is, hogy akár hosszú távon bérbe adja. Vigyázat, beleszeretős!

Felújított lakás
Felújított 3 szobás lakás


A felújított lakás részletei:

“Eladó a 7. kerület központi részén, a Klauzál tér közelében egy 1. emeleti, világos, csendes, 3 szobás, 80 nm-es lakás.

  • A lakást 10 évvel ezelőtt teljeskörűen felújították, átalakították. Fűtése gázcirkóval megoldott, kicserélt fa ablakai jól szigetelnek. Belmagassága 3,89 m, fekvése dél-nyugati.
  • A lakás összes szobája a belső udvarra néz, fekvése miatt naponta több órán át közvetlenül besüt a nap a lakásba. A konyha és étkező az így összesen 30 nm-es nappaliban található. 2 különnyíló hálószobával rendelkezik a lakás, a nagyobb méretűben leválasztott gardróbhelyiséget is kialakítottak. A fürdő nagyméretű, kád és zuhanyzó is van benne.
  • A környék nyüzsgése ellenére a belső udvari lakás kifejezetten csendes. A földszinten óvoda üzemel, értelemszerűen csak hétköznapokon és napközben.A ház közepes álllapotú, nevezetes 7. kerületi épület. Az épületbe 2 zárt ajtón keresztül lehet csak bejutni, ami fokozza a biztonságot. A tetőt 2021-ben felújították, valamint modern liftet is beszereltek.
  • A környéken számtalan szórakozási lehetőség, étterem és bár, valamint iskolák, óvodák, rendelő is található. A Klauzál téri csarnok csak néhány lépésre van az épülettől.

Kerületi lakossági engedéllyel az utcán szerény éves díjért ingyen lehet parkolni, sőt nemrégiben kialakítottak csak a helyi lakosok számára használható parkolóhelyeket, amely nagymértékben csökkentette a parkolási gondokat.

A lakást ajánlom a belvárosi nyüzsgést kedvelő fiataloknak, Budapestre költöző egyetemistáknak, a belvárost kedvelő kiscsaládoknak. Hosszútávú kiadásra kifejezetten alkalmas!”[...]

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

kiadás
Budapest
lakás
felújított