Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Egy luxus otthon, amelyet csak teljes berendezéssel együtt kaphat meg!
ingatlanbazar.hu
2023. április. 04. kedd
cikk megosztása

A debreceni, teljes berendezéssel együtt kínált, elegáns családi házról már júliusban írtunk. Akkor az izgalmas, elegáns vonalakra figyeltünk fel és nem is sejtettük, hogy a vételár a női energiát sugárzó lakberendezési tárgyakat is tartalmazza. Nézzen szét velünk a helyi ingatlanpiacon egyedülálló ajánlat fotói között!

“Debrecenben, LIGET LAKÓPARKBAN Eladó egy 2020-ban épült 400 m2 nm-es telken, 150 nm-es, 4 hálószószobával, 8 beépített gardróbbal és mosókonyhával rendelkező, klimatizált, praktikus elrendezésű ikerház típusú családi ház, eladó! Az ház tégla falazattal, hő és hangszigeteléssel, minőségi kivitelezésben épült meg, mely belső kétszintes- 

Részletek

A földszinten hatalmas 40nm-es étkező - nappali közösségi tér, konyha, szülői hálószoba, melyhez tartozik egy külön nyíló mosdó, és egy önálló gardrób szoba. Szobái járólappal, míg a többi helyiség extra nagy méretű gránit járólappal burkolt! A konyha pultja is ebből készült, mely minőségi beépített műszaki tartalommal van ellátva! Az emeleten található a 3 hálószoba, 2 fürdőszoba melyekben összesen 2 zuhanyzó és 2 kád is helyet kapott! A 3 illemhelyiség mindegyikében helyet kapott a WC mellett a piszoár! Az ingatlanhoz továbbá tartozik még 2 terasz, az emeleten egy 10 nm-es melyre két szobábol is ki lehet jutni, illetve a földszinten a nappaliból nyíló 30 nm-es gyönyörűen berendezett fedett terasz! Az otthon melegéről gáz cirkó gondoskodik, padlófűtéses hőleadással! Nyílászárói minőségi hang és hőszigetelt üvegezésűek, automata alumínium redőnyökkel felszerelve! 

A ház teljes egészében Lakáskultúrás bútorokkal van berendezve. A ház teljes berendezési tárgya a kárpitokat is beleértve minőségi egyedileg tervezetten lett kialakítva! Minden számlával igazoltan! Az ingatlan teljesen külön bejárattal rendelkezik, mely elektromos kapuval lett ellátva, illetve wifis risztórendszerrel felszerelt, 5 db kamerával! A telek műfűvel lett parkosítva, melyen található egy grillterasz, 8 nm-es kerti házikó, illetve biciklitároló! FONTOS: Az ingatlan csakis és kizárólag teljes berendezéssel együttesen lehet megvásárolni, melyet a vételár tartalmaz!!!! Az ingatlan a teljesség igénye nélkül, letisztult, igényes, modern, nem utolsó sorban extra magas felszereltségű minden téren, a környék és a környezet magáért beszél!! Tulajdoni viszonyai rendezettek, megtekinthető, előzetes egyeztetés után, komoly érdeklődők részére! Csendes, nyugodt, jó szomszédsággal rendelkező aszfaltos utcában található! [...]”

További izgalmas helyi lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Tipp mindenkinek teljes berendezéssel együtt kínált otthon ide vagy oda! 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Debrecen
ingatlan
eladó ház
eladó
Hajdú-Bihar megye
teljes berendezéssel együtt