Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Legalább két éve eladó a nagyigmándi Ghyczy-kastély!
ingatlanbazar.hu
2023. március. 27. hétfő
cikk megosztása

A nagyigmándi Ghyczy-kastély eladásáról 2021 nyarán már olvasni lehetett, az ár akkor 130 millió forint volt. A jelenlegi hirdetés és a fotók azonban mára kicsit eltérőek.  Jöjjön a

helyi ingatlanpiacon található talán legkülönlegesebb eladó épület és annak csodás birtoka!

“Gyönyőrű környezetben, Komárom - Esztergom megyében kúria eladó! A Nagyigmándhoz tartozó Ghiczi pusztán, 8 hektáros területen, parkosított, ősfás környezetben 380m2-es hasznos alapterületű, műemlékvédelem alatt álló kúria és a hozzá tartozó 80m2-es szolgálati ház és egy 90m2-es istálló eladó !Az ingatlan csendes környezetben helyezkedik el, az M1-es autópálya komáromi lehajtójától 10 percre, aszfaltos úton megközelíthető.Az épületet 1867-ben Ghyczy Elemér és Pál építtette klasszicista stílusban. A homlokzaton látható néhány díszítés, de lényegében egyszerű kialakítású és jó állapotban van. A Ghyczy-kastély épülete alápincézett, a pince falazott téglaboltíves. 

Jelenleg a földszinten egy hatalmas társalgó, két hálószoba, konyha, étkező, gyönyörű fafaragásokkal díszített szivar szoba, bárhelység, fürdőszoba, női és férfi mosdók találhatók. Az ingatlan fűtése gázkazánról megoldott, padlófűtéses rendszerrel. A kúria betonfödémmel rendelkezik, így a tetőtér beépíthető, akár további szobák kialakítása is lehetséges. 

Azonban ehhez az Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatal hozzájárulása szükséges. A kúriához tartozik még egy 2 szobás szolgálati ház, mely 80m2 nagyságú, illetve egy 90m2 alapterületű istálló épület is. A kúria kiválóan alkalmas lehet idegenforgalmi és vendéglátás céljára, esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolítására. Az ingatlan 5 helyrajzi számon van, cég a tulajdonosa.

[...]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Tipp mindenkinek, Ghyczy-kastély ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Ghyczy-kastély
ingatlanbazár.hu
Nagyigmánd
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye