Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Kellemes-emeletes: egy 5 szobás családi fészek Tokajból
ingatlanbazar.hu
2023. március. 14. kedd
cikk megosztása

Az 5 szobás, ragyog ház kapcsán az emeletre vezető lépcső, mint dizájn elem már önmagában megragadja a figyelmet a helyi ingatlanpiacon. De akad cserépkályha és számos más finomság is a 98 milliós tokaji szépségben!

„Eladó Tokaj kertvárosában, nyugodt, csendes környezetben ez a 180 négyzetméteres, kétszintes, 5 szoba + nappalis, 2 fürdőszobás, teljes körűen felújított családi ház. A lakás fűtéséről a padlóburkolat alatt fűtőfilm gondoskodik. Mely helyiségenként külön szabályozható, akár telefonról is irányítható termosztáttal rendelkezik. Emellett minden fő helyiségben új hűtő-fűtő klíma működik (1 db 5 kw-os és 5 db 3.5 kw-os). A nappaliban pedig alternatív fűtési megoldásként új cserépkályha került beépítésre. 

A földszinten található szoba utcára néző külön bejárattal és kézmosó+wc-vel elllátott. Így az akár egy üzlethelyiség kialakítására is kiválóan alkalmas, újonnan térkövezett bejárattal. Az ingatlan mindkét szintjén új fürdőszoba és wc található. A felső szinten zuhany és sarokkád, az alsó szinten kétszemélyes zuhanyzó és külön wc kapott helyet. A földszinti mosókonyhában vízlágyító gép és 2 db 100 literes villanybojler működik. Az emeleten négy külön nyíló szoba található, melyek közül kettő erkéllyel ellátott (egy utcára néző és egy hátsó kertre néző erkély). A hátsó terasz az elmúlt években lett kibővítve, melyre fémszerkezetes polikarbonát előtető került. 

Az 5 szobás téren túl: kinti finomságok…

A hátsó kert parkosított, vakondhálóval fedett, feketefölddel megszórt, füvesített. Itt fúrt kút és házi vízmű gondoskodik a vízellátásról. Az elülső udvaron a terasz mellett külön kerti csap üzemel. Az udvar elülső részét 30 cm vastagon meddő és 15 cm vastagon zúzott kő borítja így az alkalmas a pakolásra, több jármű/kerti épület befogadására. A ház stílusához illő új kerítés készült kerítésléc-lemezes megoldással, melybe egy kiskapu és két úszókapu került beépítésre, ezek közül az udvarra nyíló úszókapu motorizált. Közlekedés szempontjából a ház elhelyezkedése kiváló, a legközelebbi buszmegálló az ingatlantól 5 m-re található, ahonnan a városközpont pár percen belül megközelíthető. Az épületnek közforgalmi úttal közvetlen kapcsolata van, a tokaji vasútállomás pedig 15 percen belül gyalogosan is könnyedén elérhető. Mivel az ingatlan az 1980-as években épült, így az elmúlt négy évben a teljes körű felújítás részeként a következő főbb munkálatok kerültek rajta elvégzésre: [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.huoldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
ingatlanbazár.hu
Tokaj
ingatlan
eladó ház
eladó
5 szobás