Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Finn szaunás nádfedeles parasztház a hét ingatlana!
ingatlanbazar.hu
2023. március. 20. hétfő
cikk megosztása

Finn szaunás sarok és búbos kemence is akad a páratlan kilátással megáldott nádfedeles parasztházban. És persze még sorolhatnánk a jóságokat. Lessen be egy 150 milliós, győrújbaráti szépségbe, amely igazi gyöngyszem a helyi ingatlanpiacon!

“Győrújbarát hegyen, 2 irányból jól megközelíthetően, közel 1.2 hektáros, művelési ágból kivont zártkerti területek, medencés, 170nm lakóterületű, nappali+5 szobás, 3 szintes, teraszos házzal, nádfedeles, finn szaunás parasztházzal, borospincével és gyönyörű örökpanorámával eladó. Ár: 150M 

További részletek

A kínált ingatlan 2 nagyobb részből áll. A nagyobbik egység egy teraszosan kialakított területen az összes felépítménnyel és a mellette lévő gyümölcsös, akácerdős terület, a másik egység ezzel a területtel szembeni domboldali terület, némi szőlővel és gyümölcsfákkal. A 2 egység között egy meredek völgy található, így a panorámát nem zavarja semmi, valamint az ingatlan privát érzetét kelti, hogy a nagyobbik területre csak a szemben lévő szintén az eladás tárgyát képező telekről lehet rálátni. 

A területen víz, villany van, valamint tartályból gázellátás is lehetséges. A ház melletti medence ( 8x3 méter ) a közelmúltban lett újraszigetelve. A házban kandalló, finn szauna, szintenként fürdőszobák lettek kialakítva. A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. A parasztház szépen karbantartott, fürdőszoba szintén kialakításra került, de az eredeti búbos kemencét is meghagyták. Aki szeretne elvonulni kicsit a világtól, de azért meg is tartaná az elérhető közelséget, annak kiváló választás lehet ez a "birtok" ahol számos saját ötletet meg lehet valósítani, vagy "csak" pihenni és jó levegőt szívni.

[…]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, finn szaunás ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Győr-Moson-Sopron megye
finn szauna
ingatlan
eladó ház
Győrújbarát
eladó