Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Bowling pályát is lehet ma venni Békés megyében!
ingatlanbazar.hu
2023. március. 14. kedd
cikk megosztása

Az eladó bowling klub és pizzázót a mezőkovácsházaiak biztos jól ismerik. Most úgy fest, új tulajdonosra vár az összesen 394 nm-es ingatlan. Lássuk, milyen részei vannak az ajánlatnak. És persze azt is, mennyibe kerül egy ilyen ritkaság a helyi ingatlanpiacon!

“Eladó egy kedvező árú és fekvésű 2009-ben épült jól működő Bowling klub-pizzéria Mezőkovácsháza központjában 1994 m2 alapterületű telekkel és a tulajdoni lapon 394 m2 térmértékkel szereplő felépítménnyel. A belső berendezési tárgyak alku alapját képezik. Az épület stabil sávalapra épült 30 cm Porotherm tégla falazattal és acélhuzalokkal merevített válaszfalakkal. Az épület magas tetős részben tetőtér beépítéses módon épült. 

A bowling pálya és étterem részletei

A földszinten a pizzéria, kiszolgáló helyiségek és a Bowling terem kapott helyet. A tetőtérben egy biliárdterem működik a tetőtér Bowling terem feletti részén akár szobák kialakítására is lehetőség van akár ráépítéssel is. A földszint 344 m2 amelyből a Bowling Pálya 239 m2 egyéb helyiségek, ügyféltér 105 m2 a beépített tetőtér nettó 64 m2 összesen 408 m2 alapterülettel rendelkező részből áll a fűtést gáz cirkó rendszer biztosítja az egész épületben. 

Jó befektetési lehetőség, mivel a város központjában helyezkedik el az épület és jelenleg is jól működő bevételt termelő vállalkozásként üzemel. A Bowling terem magassága 4,05 m a gerincmagasság 7,67 m és 6,90 m. Az épület fűtését gázcirkó rendszer szolgáltatja amely a használati melegvizet is biztosítja. Az épület külső és belső részei nagyon jó, karbantartott állapotban vannak az esetleges bővítésnek csak a vevő képzelete szab határt. [...]”

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, bowling pálya ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

pizza
ingatlanbazár.hu
bowling
pizzázó
ingatlan
eladó ház
étterem
Békés megye
eladó
üzleti ingatlan
Mezőkovácsháza