Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Szolid luxus Öreghegyen, 271 nm-en…
ingatlanbazar.hu
2023. február. 14. kedd
cikk megosztása

A csodás, 271 nm-es alapterületű családi ház legfőbb ismérve az elegancia és igényesség. A részletes leírásnak hála nem csak a fotókat, de a konkrét részleteket is megismerhetjük. Kibiceljen velünk a 100 millió forint feletti megyei családi ház kínálat talán legszebb darabja kapcsán!

“Székesfehérváron, az Öreghegy egyik csendes utcájában eladó egy két éves, nappali + 5 szobás, LUXUS családi ház dupla garázzsal. A házat az igényesség és a minőségi kivitelezésen kívül a jól átgondolt terek jellemzik. 

Ha valóban MINŐSÉGI ÉS KÉNYELMES OTTHONRA vágyik ne keressen tovább, ne bajlódjon az építkezéssel, itt adott minden, hogy jól érezze magát, ide valóban csak költöznie kell! A 271 nm-es ingatlan nagyon világos, köszönhetően a sok üvegfelületnek, illetőleg D-Ny-i fekvésnek köszönhetően a napsütés egész nap körbejárja. A 767m2 saját telken belül a 400m2-es 70 db tiszafával parkosított kert, vakondhálóval és automata öntözőrendszerrel ellátott, a füvet STIHL iMOW robotfűnyíró gondozza. A térkövezett udvaron tudjuk megközelíteni a két nagyobb méretű autónak is megfelelő alapterületű, Hörmann elektromos kapuval felszerelt kétállásos garázst. 

A 271 nm-es ház részletei

Az ingatlan alsó szintje – már a garázstól megközelítve is – teljesen akadálymentes! Az alsó szinten a nappali + konyha-étkező mellett két nagyméretű szoba is helyet kapott. Az emeleten három teljesértékű szoba került kialakításra. Mindkét fürdőben van zuhanyzó és fürdőkád is. A fszt-i fürdőben 180x110-es M-Acryl Royal Relax színterápiás Wellness Hidromasszázs Prémium kádban pihenhetjük ki a napi fáradalmakat. Az emeleti fürdőben alakították ki a mosókonyhát. A fölszinten kettő az emeleten egy mellékhelyiség található. A konyhabútor egyedi gyártású, olasz kőrisfa fronttal, üveghátfalpanellel, SMEG gépekkel felszerelt. A nyílszárókra beépített elektromos aluredőny, szúnyogháló és pliszé került. 

Műszaki paraméterek

Az ingatlan padlófűtéses, a hálószobákban radiátorok, külön szabályozható fűtési körökkel. A fűtésről és melegvíz ellátásról Viessmann kondenzációs kazán gondoskodik, 200 literes HMV tárolóval kiegészítve. A fehérvári kemény vizet vízlágyító lágyítja. A teljes gépészet a pincében kapott helyet. A ház a 3 rétegű 5 légkamrás hőszigetelő üvegezésű nyílászáróknak, a 15 cm grafit homlokzati szigetelésnek és a vízszintes födém hőszigetelésnek köszönhetően a legkorszerűbb hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik, így a megemelkedett rezsiárak mellett is alacsony rezsijű! Gáz havi átalánydíja: 30.000Ft (állandó melegvíz és 23C fokos fűtéssel), Villany havi átalánydíja: 13.000Ft. A ház hűtését két LG Silence 3,5 Kw-os klímával oldottuk meg. Jelenleg 3 x20A mérési hely van kialakítva. Az ingatlan biztonságáról térfigyelő kamerarendszer és távfelügyelethez bekötött DSC riasztórendszer [...]”

További 100 millió forint feletti házak az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
271 nm
eladó
Székesfehérvár
Öreghegy
Fejér megye