Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Kincs, ami van: eladó forrás és erdő Baranyában
ingatlanbazar.hu
2023. február. 07. kedd
cikk megosztása

Jelenleg 1033 eladó mezőgazdasági ingatlan található Baranya megyében. Ezek között néhány erdő és természetes forrás is akad. Melyek hatalmas természeti kincsek már most is. Hát még a jövőben! Jöjjön egy villányi csoda terület, egy az eladó erdők piacáról!

“Eladó egy csodálatos környéken, a Villányi borvidék szomszédságában egy gyönyörű közel 80 hektáros birtok ( Kistótfalu, Bisse külterület). A ősfás birtokon természetes fakadású forrás található, mely egy tavat táplál. Tovább sétálva őzeket, dámszarvasokat, gímszarvasokat, vaddisznókat, nyulakat, fácánokat pillanthatunk meg. A terület 51,2 hektár erdőből (natura 2000), 18 hektár legelőből (natura 2000), 9,7 hektár szántóból áll. Élménypark kialakítására, nyugodt otthont keresők számára, valamint befektetőknek is ajánlom.”

További eladó mezőgazdasági ingatlanok és erdők az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, forrás és erdő ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

mezőgazdasági ingatlan
Baranya megye
ingatlanbazár.hu
forrás
ingatlan
eladó
erdő