Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Heti kedvenc: élet Nádasdon, 115 nm-en
ingatlanbazar.hu
2023. február. 27. hétfő
cikk megosztása

A Nádasdon kínált, szuper helyes és otthonos családi ház nem csak kinézetével, de helyszínével is kattintásra ösztönöz. Nézzen szét az Őrségben kínált, a helyi ingatlan kínálaton belül is kiemelkedő, 58,5 milliós szépségben!

“Az Őrségi Nemzeti Park peremterületén található Nádasdon kínálunk eladásra egy szép állapotú, jó elrendezésű, nappali + 3 szobás, 115 nm-es, déli fekvésű családi házat. Az egyszintes, téglaépítésű ( Porotherm 38), mediterrán cserépfedésű ingatlan 2005-ben épült, 2030 nm-es telek tartozik hozzá.

A Nádasdon kínált szépség helyiségei

- előszoba

- nappali

- konyha-étkező

- közlekedő

- wc/kézmosó

- fürdőszoba ( sarokkáddal + zuhanyzóval + wc-vel)

- 3 hálószoba

- gardrób

- háztartási/kazánhelyiség

További részletek

A fűtésről gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de a ház ékköve a nappaliban található hangulatos cserépkályha, ami nemcsak a szemnek tetszetős hanem tökéletes alternatív fűtési megoldásnak is. A nappaliból egy méretes fedett teraszra jutunk ki, ami a szülői hálóból is közvetlenül megközelíthető. A terasz mellett fedett autóbeállót alakítottak ki. A ház mögött közvetlenül egy tároló is helyet kapott, a holmik tárolására.

A település megközelítése egyszerű: a 8-as főúttól 6 km-re fekszik, a 86-os főút pedig átszeli. Szombathely 34, Zalaegerszeg 27 km-re fekszik a falutól. A kirándulni, túrázni, pihenni, lovagolni vágyók megtalálják a közelben a kulturált környezetet, fürdésre, strandolásra alkalmas tavakat (Döröskei, Zalalövői víztározó, Hímfai tó, Vadása tó). Jogilag rendezett, tehermentes az ingatlan, gyorsan birtokba vehető! Amennyiben egy hangulatos, vidéki, meleg családi fészekre vágyik, ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni! [...]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Vas megye
Nádasd
ingatlan
eladó ház
eladó