Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Egy mezőre néző otthon Máriakálnokon
ingatlanbazar.hu
2023. február. 21. kedd
A hirdetés alapján lakás áron kínált, mezőre néző családi ház kifejezetten vonzó a szemnek. Az otthonosság már a képeket nézegetve is átjön. És hát igen, a vételár sem utolsó szempont…
cikk megosztása

“Máriakálnok csodás természeti környezetében, mezőre néző kilátással, a Mosoni-Duna közelében, ELADÓ eladó egy 400 nm nagyságú telken álló, 2005-ös építésű, nappali + 3 félszobás 72 nm hasznos alapterületű, egyszintes, acél-könnyűszerkezetes családi ház. [...]

A keleti fekvésű családi ház nyugodt, csendes utcában található. Az ingatlan helyiségei: előszoba, amerikai konyha, étkező, nappali, kamra, közlekedőből nyíló 3 kisebb hálószoba, háztartási helyiség, fürdőszoba és külön wc. A családi ház fűtését vegyes-tüzelésű kazán szolgáltatja, radiátoros hőleadással, de alternatívaként hűtő-fűtő klímaberendezés is rendelkezésre áll.

Gázrácsatlakozási lehetőség a ház előtt , az utcában található. A burkolatok járólapok és laminált parketta, a nyílászárók műanyagok, redőnnyel felszerelve. A szigetelt, könnyűszerkezetes családi ház egyik hangulatos része a 12 nm-es dél-keleti tájolású fedett terasz. Rendelkezésre áll padlástér is, melyet a tulajdonosok tárolásra használnak. Az intim hangulatú, belátásmentes kertben fenyők, tuják, különleges növények találhatók, valamint egy kis faház és grillező sarok is rendelkezésre áll. Parkolni 2 autó számára, a kapun belüli térkövezett autóbeállóban lehetséges. A csendes , vadregényes, vízközeli környék , sajátos hangulatot kölcsönöz. Máriakálnok egyik szép utcája, melyből kerékpárral vagy autóval néhány percnyire minden szükséges infrastruktúra elérhető. […]”

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, mezőre néző otthon ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Máriakálnok
ingatlanbazár.hu
mező
Győr-Moson-Sopron megye
ingatlan
eladó ház
eladó