Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Egy három szintes, aranyló napban úszó ürögi szépség
ingatlanbazar.hu
2023. február. 21. kedd
A három szintes, Pécs Ürögi városrészén kínált szépségbe mi azonnal beleszerettünk. És ön? Nem csak a beltér, de a tágas telken fellelhető extrák is igazán vonzóak! Lessen be velünk a hét házába!
cikk megosztása

„Pécs közkedvelt részén, az Ürögi városrészben egy frissen felújított, 205 m2-es, igényes családi ház eladó! A telek 1082 m2-es, vízszintes, parkosított, térkövezett kocsibeállója, öntözőrendszerrel ellátott kertje, borospincéje, fedett közösségi tere búbos kemencével és csodás panorámája van! A ház három szintes, tökéletes elosztással!

A legalsó szinten dupla garázs, mosókonyha és egy kondiszoba található. Az tökéletesen megtervezett, kivitelezett és igényesen berendezett otthon a garázsból és a főbejáraton keresztül is elérhető. Az első szinten egy tágas előszoba, 46 m2-es nappali + konyha, kamra, hálószoba, dolgozószoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy külön illemhely található. A nappaliból nyílik egy kertkapcsolatos, hangulatos terasz Jakab hegyi panorámával. A felső szinten közlekedő, két hálószoba, egy gardrób és egy nagy fürdőszoba található 2 személyes infraszaunával.

Fűtését gázkazán biztosítja! Hőszigetelésének, minőségi nyílászáróinak és a felsőkategóriás kazánnak köszönhetően nagyon kedvező a fűtés költsége, de ezt még kiegészíti egy "H" tarifás árammal használható új, hűtő-fűtő klíma rendszer is, 5 külön beltéri egységgel!”

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, három szintes ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Baranya megye
ingatlanbazár.hu
három szintes
Pécs
Ürögi városrész
ingatlan
eladó ház
eladó