Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Egy csodás recski ház. Avagy nyaraló?
ingatlanbazar.hu
2023. február. 27. hétfő
cikk megosztása

A 150 nm-es recski szépséget állandó lakhatásra, vagy akár csak pihenésre is ajánlják. Egy biztos, a képek alapján a nyugalom biztosított. Mi beleszerettünk a helyi ingatlan kínálat 74 milliós gyöngyszemébe. És ön?

“Csodálatos környezet, egyedi hangulat, igazi otthon vagy remek befektetés - ELADÓ CSALÁDI HÁZ / NYARALÓ RECSKEN! Egri ingatlaniroda eladásra kínálja a 157800-as számú, kiváló elhelyezkedésű, 1447 nm-es telken fekvő, 150 nm-es, 3 szintes, 2 nappali + 4 szobás, nívós állapotban lévő CSALÁDI HÁZÁT / NYARALÓJÁT RECSKEN!

Az ELADÓ RECSKI CSALÁDI HÁZ / NYARALÓ jellemzői

- jól megközelíthető, mégis nyugodt környezet

- 1447 nm-es telek

- 150 nm, 3 szinten, 6 szoba

- 2 fürdőszoba, a földszinten különálló fürdő és wc

- központi fűtés (padlófűtéssel)

- a nappaliban szépen megépített cserépkályha

- praktikus belső elrendezés, különnyíló szobák

- szépen megmunkált belső lépcső

- igényes kialakítás, ízléses berendezés és burkolatok 

- fagerendás mennyezet a földszinten

- terasz, az emeleten erkély

- parkosított, szépen gondozott kert

- kiépített öntözőrendszer

- szépen megépített kerti sütögető

- a kertben egy tároló faház is található

- az ingatlan előtt parkolási lehetőség

- rendezett környezet, szomszédság

- pár perces sétával a közkedvelt horgásztó megközelíthető

Budapesttől 120 km-re, a Mátra lábánál, Recsken található ez a csodálatos Búzás-völgyi tóra néző, egyedi panorámával rendelkező, igényesen kialakított CSALÁDI HÁZ / NYARALÓ. Ez a csodálatos környezetben elhelyezkedő, egyedi hangulatot árasztó, igényesen kialakított ELADÓ CSALÁDI HÁZ / NYARALÓ  igazi meleg otthont nyújthat egy nagyobb család számára, de akkor is szívből ajánljuk, ha csak hétvégi házként szeretné élvezni a ház kényelmét a leendő tulajdonos, hisz a környék minden évszakban varázslatos élményeket rejt! Elhelyezkedéséből adódóan, vendégházként üzemeltetve akár egy jól megtérülő befektetési lehetőségként is szolgálhat! [...]”

További eladó, izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
nyaraló
ingatlan
eladó ház
eladó
Recsk
Heves megye