Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
“Álmodozás” jeligére 300 millió forint körül nézegettünk házakat.
ingatlanbazar.hu
2023. február. 07. kedd
A most következő, 300 millió forint körüli áron kínált szombathelyi szépségbe bármikor beköltöznénk. És ön?
cikk megosztása

“Szombathely elegáns környékén, a nyugati városrészén, családias, csendes környezetben nettó 414 nm-es, 2014-ben épült, 3 szintű vegyes funkciójú igényesen kivitelezett lakó és iroda épület 1735 nm-es telken eladó. A pazar adottságokkal rendelkező ingatlan rögtön magával ragad! Az újszerű ingatlant az átgondolt, egyedi belső építészeti és lakberendezői megoldások, a finom ízléssel használt minőségi anyagok harmóniája teszi különlegessé. A rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználva minden megtalálható, ami a modern, elegáns ingatlanokra jellemző. A ház minden porcikája magán viseli az építtető magas igényét! [...]

A 300 millió körüli ház további részletei

Az alagsorban gépház, a földszinten két iroda blokk teakonyhával és 3 állásos gépkocsi beállóval, az emeleten egy lakás (3 szoba + nappali + konyha + fürdő) található.A ház a legkorszerűbb Alpha Innotech geotermikus fűtési-hűtési rendszerrel,(függőleges szondás,110 m) 20 cm vastag grafitos hőszigeteléssel rendelkezik, ami biztosítja az épület rendkívül alacsony energiaigényét. Továbbá a meleg víz és a fűtés rásegítése napkollektorokkal megoldott. Az épület nyílászárói vörösfenyő-és külső alumínium borításúak, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. Korszerű hővisszanyerő épületszellőztető, programozható redőny és kapu, valamint kamera és riasztórendszerrel felszerelt (Intelligens ház). A parkosított udvar automata öntözővel van ellátva.

Különleges növények, minden évszakban virágzó fák, bokrok, cserjék színkavalkádja, gyermekjátszó teszik az itt eltöltött időt felejthetetlen feltöltődéssé.Az ingatlant egyedivé teszi a földszinten lévő wellness rész, amely beépített feszített tükrű medencét ( 8 × 4 m), jacuzzi-t, pihenőteret, infra szaunát és külön konditeremet foglal magába.A tulajdonos az egyszerűbb kezelhetőség miatt az ingatlant társasházzá alakította, mely a következő egységeket foglalja magába:Egy nagy méretű gépház ami az alagsorban található, két iroda blokk teakonyhával, illetve egy 3 állásos garázs , végül egy prémium kategóriás lakrész (3 szoba+ nappali+konyha+ fürdők), plusz egy full-extrás wellness-részleg, ami a tulajdonosok kényelmét szolgálja.Az ingatlan egy időtálló, meleg hangulatú, családbarát, madárcsicsergős otthon sok-sok különlegességgel, minden igényt és kényelmet kielégít. Itt minden megtalálható amire egy igényes család vágyhat! [...]”

További 300 millió körüli és egyéb házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, 300 millió körüli ár ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Vas megye
300 millió forint
ingatlan
eladó ház
Szombathely
eladó