Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Alig akad eladó erdő, szántó Heves megyében!
ingatlanbazar.hu
2023. február. 07. kedd
cikk megosztása

Heves megyében jelenleg mindössze 21 eladó mezőgazdasági ingatlan hirdetését látni. Ebből pedig elenyésző az erdő, szántó. Jöjjön egy manapság ritkaságnak számító, bükkszéki erdő!

“Egertől 22 km távolságra, az alpesi fekvésű Bükkszék külterületén, de a lakott terület közvetlen szomszédságában, egy kialakítás alatt álló szabadidőpark és halastó mellett, az európai hírű Salvus Gyógyfürdő elérhető közelségében, festői szépségű környezetben, déli domboldalon, az ország legmagasabb pontjára, a Mátra csúcsára egyedülálló panorámával rendelkező,

143147 négyzetméteres, külterületi,

a tulajdoni lapon erdőként bejegyzett terület, családi okok miatt sürgősen eladó!

Az erdei fenyővel és tölgyfával betelepített erdő, turisztikai szempontból kiemelt területen fekszik, ezért tarvágásra nem használható fel, de ha a művelési ág alól kiveszik, kiválóan alkalmas lesz erdei szálláshelyek kialakítására is. A festői környezet, a kialakítás alatt álló Szabadidőpark, a Strandfürdő közelsége, a település biztonsága és folyamatos fejlődése, egyedülálló lehetőséget biztosít potenciális vevőjelöltek számára. A telek tehermentes, a tulajdonosok alkuképesek, egri vagy Eger környéki telek vagy családi ház cseréje, beszámítása lehetséges! [...]”

További mezőgazdasági ingatlanok és erdők az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, szántó ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

mezőgazdasági ingatlan
ingatlanbazár.hu
szántó
eladó
Bükkszék
erdő