Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
1775 eladó nyaralóból 12 mobilház BAZ megyében
ingatlanbazar.hu
2023. február. 07. kedd
cikk megosztása

Bár a mobilház, mint legnépszerűbb nyaraló fajta még nem tört be komolyabban a hazai ingatlanpiacra, azért már akadnak példák. A megyében, 1775 lehetőség közül például rögtön

12 példány is megvásárolható! Mi most egy szuper helyes, vadani példányt hoztunk azoknak, akik szeretik a rugalmasságot és ha úgy adódik, akár tovább állnának kis pihenő lakjukkal.

“Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ,a nagyon kedvelt Vadna parkban eladó egy panorámás ,44 négyzetméteres, 3 szoba+nappalis, teraszos ,klímás, teljesen berendezett, 3 évszakos  mobilház! Zárt lakóközösség ,elektromos kapuval elzárt övezet, nagyon összetartó lakóközösség. Nyaraljon vagy akár éljen egy tóparton, fusson, evezzen, túrázzon, horgásszon vagy csak élvezze a csodálatos panorámát és nyugalmat. Minimális ráfordítással hangulatos, imádnivaló  kis tóparti kuckó varázsolható belőle. [...]”

További nyaralók és mobilházak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, mobilház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
ingatlanbazár.hu
nyaraló
ingatlan
eladó ház
eladó
mobilház