Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Minden eladó: például egy pisztrángtelep a Farcu kristálybarlanghoz vezető úton
ingatlanbazar.hu
2023. január. 10. kedd
Ha épp pisztrángtelep vásárlás az álma, akkor az Ártánd közelében kínált ingatlan lehet, önre vár. Viszont mielőtt már fenné a halpucoló kést, nézze meg, akad-e 1 millió eurója rá…?
cikk megosztása

Az eladó pisztrángtelep paraméterei

“Pisztrángtelep ivadék nevelővel eladó Keleti kárpátok falu peremterületén a Farcu kristálybarlanghoz vezető úton 6300 m2 alapterületű teljesen kiépített, működő pisztrángtelep eladó. A pisztráng telepet egy 900 m-ről folyó patak látja el 9-14 C fokos karsztvízzel, továbbá egy 14 C fokos saját forrás, mely a területen a hegy alól fakad. A haltelep minden szükséges eszközzel rendelkezik, a haltenyésztéshez, a feldolgozáshoz, és a szállításhoz. 

Az üzem kapacitása 100%-os, teljes beszállítói és vevőkörrel rendelkezik, melyet a tulajdonos átad a Vevőnek. A befektetés megtérülési ideje 2 év. A vállalkozás a fejlesztésére igényelhető 860.000,-EU vissza nem térítendő támogatási. A területen lakó - és adminisztratív célú épületek, illetve termeléshez szükséges gazdasági épületek és a fából készült szerkezetre épített haltermelés, melynek épülete a 1110,66 m2 és a termelési terület 1136,39 négyzetméter, fából készült szerkezet a 2012-ben épült peremfalakkal; 

A halastavak a következők szerint

Halászat - a pisztráng ivadék, és keltető ház 81 m2

- 13 darab

Halászat - medence a pisztráng növekedéséhez 81 m2,

- 8 darab

Halállományi elrendezések - a pisztráng 29 négyzetméter,

- 7 darab

Halászat - a pisztráng tovább nevelő 20 m2

- 11 darab [...]”

T

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
pisztrángtelep
ingatlan
eladó
Ártánd
Hajdú-Bihar megye