Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Lélegzetelállító fenyveserdő és tujapark is jár egy csodás, békéscsabai házhoz!
ingatlanbazar.hu
2023. január. 16. hétfő
A tulajdonosok a beltérbe is bepillantást engedtek, de ami igazán fontos, az elképesztően szép fenyveserdő és tujapark is alapos bemutatásra kerül a most következő, 95 milliós ajánlatban!
cikk megosztása

“VARÁZSLATOS FENYVESERDŐ ÉS TUJAPARK, IGÉNYESEN ÉPÍTETT HÁZZAL ELADÓ. Mezőmegyer és a 47-es főút közelében, mégis csendes helyen, közel 9.000 nm-en fekvő fenyő és tuja kertészet, 150 nm-es, minden igényt kielégítő családi házzal eladó. Egyedülálló látvány a csodálatos kert, melybe beleillik a 2000-ben épült korszerű technológiákkal felszerelt ház. 

Az ingatlan tágas nappalival és három szobával, teraszkapcsolatos konyhával rendelkezik. A nagyméretű fürdőszobában szauna is helyet kapott. Szinte minden helyiségből lenyűgöző látvány tárul elénk a hatalmas parknak köszönhetően. A házhoz garázs és 40 nm-es borospince is tartozik, a tetőtér igény szerint beépíthető. 

Egyéb

Nagyon kedvező az épület fenntartása mert a fűtés hőszivattyúval, vegyes tüzelésű kazánnal, kandallóval és napkollektorral történik. Jelenleg a melléképületben több évre elegendő konyhakész tűzifa van betárolva a biztonság kedvéért. A kertben fúrt kút és víztározó biztosítja a növények szakszerű öntözését, ami akár medencévé is alakítható.

A különleges környezetnek és adottságainak köszönhetően több lehetőséget rejt magában. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, fenyveserdő és tujapark ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Békéscsaba
ingatlan
eladó ház
fenyveserdő
Békés megye
tujapark
eladó