Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Finom elegancia Agárdon, egy 1940-es években épült villában
ingatlanbazar.hu
2023. január. 23. hétfő
Eladó egy 1940-es években épült, 225 nm-es agárdi villa. Az impozáns épület jelenlegi lakói szemmel láthatólag jó gazdái voltak az ingatlannak. A finom és elegáns megoldásokból nyugalom és jó ízlés árad. Vajon hogyan fest majd az épület a jövőben…?
cikk megosztása

Az1940-es években épültvilláról

“Velencei-tótól 500 méterre Agárdon az üdülő övezetben, teljesen felújított 225 nm-es, kétszintes, 6 szobás gyönyörű, egyedi VILLA, parkosított 1124 nm-es sarok telekkel eladó. A ház 1940-es években épült, jelenlegi kialakítása 2010-ben történt, amikor a ház hőszigetelést, homlokzat festést, új tetőt, műanyag hőszigetelt nyílászárókat és redőnyöket kapott. A hatalmas, gyönyörűen gondozott kertben két autónak FEDETT AUTÓBEÁLLÓ készült, elektromos kapuval. A házhoz kapcsolódó kicsi meglévő GARÁZS is elektromos kapuval szerelt. 

Részletek

A fűtést és a melegvíz ellátást új, 2022-ben szerelt gazdaságos kondenzációs kazán és víztartály biztosítja. Ezen kívül fatüzelésű KANDALLÓ, az emeleten hűtő-fűtő légkondicionálók működnek. A konyha padlófűtéssel ellátott. 2021-ben a kertben gyepszőnyeg és almérővel ellátott ÖNTÖZŐRENDSZER került kialakításra. 

A kertben egy ÁSOTT KÚT is van. Ezen kívül egy sziklakert és pancsoló emeli a kert fényét. A SZAUNA RÉSZLEGBEN, páros pezsgőfürdő, jeges zuhany és finn szauna gondoskodik a kikapcsolódásunkról. A vizes helyiségek kerámia burkolattal, a szobák hajópadlóval burkoltak. A nappaliból nyílik a 35 nm-es részben fedett terasz, ami a csodálatos kertre néz. Az legnagyobb emeleti szobához tartozó erkély 25 nm. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, 1940-es években épült villa ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Agárd
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
1940-es években épült
Fejér megye