Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Eladó egy 500 nm-es, "újmaróti" páratlan kilátású családi ház!
ingatlanbazar.hu
2023. január. 10. kedd
279 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, aki a lelkes ingatlanoshoz és hozzánk hasonlóan beleszeret az “újmaróti” eladó házba. Jöjjön egy rakás szuper fotó és részlet!
cikk megosztása

Az “újmaróti” ház részletei

ÁRCSÖKKENÉS! Hegyek között, a Dunakanyarban, Pilismarót "újmaróti" részén eladó egy 1860 nm-es telken fekvő, 500 nm összterületű, 3 szintes, páratlan kialakítású családi ház. Egyszerűen tökéletes! AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT VIDEÓ A HIRDETÉSBEN! 

Az épületet 2010-ben, kitűnő minőségben, magas színvonalon alakították ki. 3 szintes, D-i fekvésű, összközműves. Az emeleti szinten 2 külön bejáratú lakás található. Az utca felöli 81 nm-es, 3 szobás, nagy amerikai konyhás nappalis, külön fürdőszobával, WC-vel. A belső teret egy kényelmes, 18 nm-es terasz egészíti ki. A kert felőli lakás 84 nm, itt is amerikai konyhás nappali, hálószoba, külön fürdőszoba és WC, háztartási helyiség található. A nappalinak a fatüzelésű téglakályha ad különleges hangulatot. 

Ebből a lakásból van a feljárat a tetőtérbe is. A nappaliból saját 60 nm-es, fedett teraszra jutunk, ami kiegészül a 70nm-es wellness résszel. Mindkét lakás fűtéséről saját gáz cirkó gondoskodik. A hálószobák egyedi bambusz parkettával, a többi helyiség olasz/spanyol járólapokkal és csempékkel burkoltak. A lakások egymásba is nyithatók, klimatizáltak. A 60nm-es, fedett teraszról és a hozzá kapcsolódó 70 nm-es wellness teraszról nagyon szép kilátás nyílik az igényesen parkosított kertre. 

Extrák és nyalánkságok az "újmaróti" ingatlan kapcsán...

A wellness teraszon 6x3 m-es, 1,2 m mély, fűtött medence, 6 személyes finn szauna és merülő medence található. Mögötte 60 nm-es, gyeptetős gazdasági épület van, fatárolóval. A tetőtér 80 nm hasznos alapterületű, ablakokkal ellátott, tetőszigeteléssel, gipszkarton borítással rendelkezik. A belső teret új tulajdonosa a saját igényei szerint alakíthatja ki. 

A földszinti, 195 nm-es részben jelenleg egy bio és reform cukrász és pékség műhely működik. Minden előírásnak megfelel, hatósági engedélyekkel (NTAK) rendelkezik. Amennyiben az új tulajdonos ezzel nem szeretne foglalkozni, a földszintet kiürítik. Újabb lakrészek vagy wellness részleg is kialakíthatók benne. 

Energiaellátás, telek, környék

A ház hőszigetelt, alacsony rezsijű. A tetőn elhelyezett 18,5 kW teljesítményű napelem látja el a wellnesst és a házat elektromos árammal. A telekre a távirányítós tolókapun keresztül lehet bejutni, 5-6 gépkocsi számára van parkolási lehetőség kialakítva. Az egész ház rögzítős kamera rendszerrel, riasztóval ellátott. A domboldalra felfutó, gondozott kert egy része gyephézagos térkővel burkolt, a többi része örökzöldekkel, dísznövényekkel, gyümölcsfákkal dúsan beültetett. A locsolásáról saját, 15 m mély, gyűrűs kút gondoskodik, kiépített öntözőrendszerrel. Tűzrakóhely, 6 nm-es körpanorámás kilátó a Dunakanyarra, játszótér, mindez megtalálható még a kertben. A házat az elmúlt években vendégházként működtették, melyhez minden engedély (NTAK) adott. Annyira igényes, szép, luxus színvonalon felszerelt, hogy legszívesebben azonnal megvenném…

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

újmaróti
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye