Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Eladó a Maróthy Kúria “kistestvére”, a Hotel Taur feliratú gazdasági épület!
ingatlanbazar.hu
2023. január. 31. kedd
Az eladó gazdasági épület két szempontból is különleges. Egyrészt korábban az októberben már bemutatott, 175 millióért kínált zsédenyi Maróthy kúriához tartozott. Másrészt a homlokzatán különös felirat áll: Hotel Taur. Utóbbi eredetéről mi nem találtunk információt. Ha ön tudja a háttér történetet, várjuk a kommentet!
cikk megosztása

“Zsédenyben eladó egy 180 m2-es gazdasági épület 4665 m2-es telekkel. Az épület korábban a szomszédos  Maróthy kúriához tartozott, de jelenleg saját helyrajzi számmal rendelkezik. A telken villany- és vízvezeték megtalálható, gáz és csatorna a telek előtt. A gyönyörű telekkel rendelkező épület átalakítható családi házzá, étteremmé vagy akár panzióvá is. 

A kúria szomszédsága, a zöldövezet és a közeli fürdők miatt kiváló befektetés lehet belőle. A község a 84-es főút mellett, Sárvártól és Bükfürdőtől 10 km-re, Szombathelytől és Kőszegtől 25 km-re, Ausztriától 30 km-re található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Hotel Taur ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Vas megye
Maróthy Kúria
ingatlan
eladó ház
Zsédeny
eladó
Hotel Taur