Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Egy kúria, két hirdetés: irány Bakonybánk!
ingatlanbazar.hu
2023. január. 03. kedd
A Bakonybánk területén kínált ingatlan két perspektívából is megismerhető. Mind a fotók, mind a leírás más-más oldalát mutatja be ugyanannak az izgalmas, 137 milliós ajánlatnak. Ön melyik verzióra harapna rá?
cikk megosztása

Egyszer volt hol nem volt......... Bakonybánk

“"Egyszer volt hol nem volt........." Akár így is kezdődhetne ez az ingatlan leírása, ami nem egy átlagos ház, hanem : KASTÉLY! Igen, jól olvasta!A Bakony keleti részén fekvő Bakonybánkon található Stróbel- kastély várja hogy igazi mesébe illő befejezése legyen a történetének, amelynek Ön lehet az írója!A kastély 1921-ben épült késő szecessziós stílusban, különleges kőberakással, a hátsó bejáratnál vörösmárványból készült lépcsővel.Jelenleg több mint 3000 nm telek tartozik az ingatlanhoz, amely megannyi lehetőséget rejt magában: vadászház, lovaspanzió stb., a telek végén csordogáló patakkal.Az épület jelenlegi tulajdonosa elkezdte a történet írását, de a méltó befejezést másra bízza.A felújítást követően 4 lakrész ( 2 szoba, nappali, konyha, fürdő/lakrész) került kialakításra, a mai igényeknek megfelelően.A környék és az ingatlan adottságainak köszönhetően különféle rendezvényeknek szolgálhat méltó helyül, vagy akár a környéken kiránduló túrázóknak nyújthat menedéket egy hosszú nap után. A lehetőségek tárháza (szinte) végtelen de Önön múlik melyik utat választja. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

Egy tárgyilagosabb hirdetés

“Bakonybánk településen eladásra kínálom ezt a régi értékeket hordozó, 580 nm alapterületű, részben felújított családi kúriát-villát. Az ingatlan 3408 nm ősfás parkban épült 1922-ben a Bakony keleti lábánál fekvő 500 fős lakosú településen. Az épület statikailag kifogástalan, erős és stabil, részben alápincézett. Tetőszerkezete kétállószékes fedélszerkezet. A megfelelő födém alapján a tetőtér részben beépíthető, így akár további szobák kialakítására is alkalmas. A villában jelenleg 13 szoba van. Négy külön is használható lakrész került kialakításra, így akár több generációs család együttélésére is alkalmas. A lakrészekhez saját fürdőszoba és konyha tartozik. 

Az épület részlegesen felújításra került, 60%-os készültséggel. A külső homlokzati vakolás renoválása még hátra van, így a befejezés már az új tulajdonosra vár. A fűtése: az épület egyik részében gáz cirkó fűtésű , míg a további részek vegyes tüzelésű központi fűtésűek, bizonyos helyiségek fűtése kandallóval lehetséges. Nyílászárói egyedi gyártású eredeti fa nyílászárók. A helyiségek burkolatai laminált parketta illetve kerámia lap, helyenként megőrizve és felújítva a régi padlózatot. Az épület együtteshez tartozik egy 3 gépkocsi beállásos garázs is. A park öntözését saját nagy vízhozamú fúrt kút biztosítja. A jó ízléssel berendezett villa bútorai külön megállapodással megvásárolhatóak. Az ingatlan különleges adottságai alkalmassá teheti befektetők számára, turisztika-vendéglátás, kialakítására. Nagy belső tereinek köszönhetően, cégek számára oktatási célra, konferenciák, egyéb rendezvények szervezésére is hasznosítható. Nem utolsó sorban meleg otthona lehet több generációs nagy családoknak. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye
Bakonybánk