Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Csodás vízparti ház Hegyeshalmon!
ingatlanbazar.hu
2023. január. 31. kedd
A Hegyeshalmon kínált, közvetlen vízparti hozzáféréssel és csodás terekkel büszkélkedhet. Számos részletet és temérdek csodás fotót tudunk mutatni!
cikk megosztása

“KÖZVETLEN VÍZPARTI CSALÁDI HÁZ HEGYESHALOMBAN ELADÓ Hegyeshalomban ELADÓ egy 1996-ban épült, kétszintes , bruttó 140 nm hasznos alapterületű, 562 nm-es telken álló, nappali +3 szobás, közvetlen tóparti családi ház. [...]

A nyugati fekvésű ingatlan 1996-ban épült, 38 cm-es porotherm téglából . Helyiségei: előszoba, melyből jobbra nyílik a nappali , konyha és étkező , tőle jobbra egy háló és egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Az emeleten balra és jobbra egy-egy szoba valamint egy kádas fürdőszoba wc-vel. Az ingatlan fűtése gázkazánról történik, radiátoros hőleadással. A nyílászárók fa alapanyagúak, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve, a burkolatok járólapok. A földszinten , a nappaliból illetve az emeleten a nagyobb szobából is kijuthatunk a kb.15 nm nagyságú fedett teraszra , melyről pazar kilátás nyílik a tóra, melyre egy jól kialakított viszonylag nagy stég vezet aminek segítségével mind nyári, mind téli sportok űzhetők a tavon, a horgászat és a kézzel hajtott csónakázás is engedélyezett."

A Hegyeshalom kínált szépség extrái

"A víz felőli udvarrész füvesített és a bejárat térkövezett a kert gondozott. A tóból történő locsolás is engedélyezett. A kert tó felőli részén a terasz lépcsőzetesen kialakított. A ház összes szobája rendelkezik önálló, saját terasszal, mind a földszinten, mind az emeleten, a tó vagy az utcafront felé . A bejáratnál 2 gépkocsi parkolásra alkalmas beálló található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Hegyeshalmon és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Győr-Moson-Sopron megye
ingatlan
eladó ház
eladó
Hegyeshalom