Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
4 szárnyas telep is eladó épp Somogy megyében
ingatlanbazar.hu
2023. január. 10. kedd
Mike, Kálmáncsa, Somogyzsitfa és Lad kiscsibéi, kiskacsái és baba pulykái is új fő-gondnok után néznek. Ha fészekrakó kedvében van, nézze meg, milyen szárnyas telep lehetőségekben fürdik épp a Somogy megyei ingatlanpiac! Árak 80 és 550 millió között!
cikk megosztása

A Somogyzsitfa településén található szárnyas telep részletei

“Jól működő, folyamatos szerződéses állománnyal rendelkező állattartó telep eladó. Somogy megyében, Az M7-es autópálya közelében, bármely közlekedési eszközzel jól megközelíthető helyen, 41.202 nm-es mezőgazdasági állatkomplexum eladó. 

A telepen mintegy 35.000 db állat tartásához, szakszerű ellátásához szükséges építményekkel , technikai, gépészeti berendezésekkel rendelkezik. A terület körbe kerített drótfonatos kerítéssel, míg a főbejárati kapu egyedi fém szerkezetű, távirányítós, kaputelefonnal, biztonsági kamerával ellátott. Az északi főbejárattól jobbra található egy 10 tonna teherbírású hídmérleg. illetve az mögött a fúrt kút, valamint a hidroglóbusz víztároló. 

A bejárattól balra minden igényt kielégítő, berendezett lakóház, irodaépület, egy épületegységet alkotva a műhely és tároló épületrészekkel. Az ingatlan középső részén található a 4 db pulykanevelő istálló, illetve egy teljesen felújított épület,ami a tulajdonos jelenlegi lakóháza. Valamennyi épület és építmény mellett ipari igénybevételre méretezett, vasbeton burkolatú út található. Állattartó istállók összes alapterülete 3850 m2 , beton burkolattal. 

A szárnyas telep épületei

Lakóház 140 m2, 80 m2-es fedett terasszal. Gazdasági épületek: szolgálati lakás szociális blokkal 52 m2, műhely-garázs 71 m2, fedett szalmatároló 150 m2. Kiépítést nyert a vezetékes földgáz, ezáltal korszerű a fűtési rendszer az istállókban, a lakrészeken és az iroda épületekbe egyaránt. A vállalkozás kialakult üzleti-vevőkörrel rendelkezik. Bővebb információt és gazdasági eredményeket személyes megtekintés alkalmával biztosítunk. Az ingatlan irányára: 550 millió Ft [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A

mikei, kálmáncsai és ladi ajánlatokért kattintson a jelzőkre!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Somogy megye
Lad
ingatlan
Kálmáncsa
Somogyzsitfa
eladó
szárnyas telep
Mike