Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Pisztácia zöld polgári ház keresi új lakóit Orosháza szívében!
ingatlanbazar.hu
2022. december. 13. kedd
Hatalmas alapterület, fő- és melléképület, Zsolnay kályha és sok-sok egyéb finomság is jár a pisztácia zöld színű, eladó sorban lévő házhoz. Irány Orosháza és egy szuper ajánlat.
cikk megosztása

Profi tipp: a nappali kályha része melletti, magasan elhelyezett ablakok előtt építsünk házilag dobogót! Így nap közben több fény jut olvasáskor, este pedig kellemesebb a rálátás a tűzre!

Az Orosháza szívében kínált házról

“Orosháza szívében, polgári ház, tetőtér beépítéssel és az udvarban egy különálló kétszintes épülettel eladó. Az épületegyüttes összesen 328 m2, amely 496 m2-es telekre épült. 

A főépületbe (119 m2) fedett verandán át juthatunk be. 3 bejárat (dupla bejárati ajtókkal) biztosítja a kényelmes közlekedést. 3 szoba, amerikai konyhás nappalival, kamra, fürdőszoba és WC került kialakításra. Az épület szerkezete tégla, oldala szigeteléssel és mosható vakolattal van ellátva. A teraszra lépcső vezet fel, innen közelíthetjük meg a tetőtéri lakrészeket (76 m2). Közös folyosóról mindkét oldalra, szimmetrikusan kerültek kialakításra a szobák, és a hozzájuk tartozó külön fürdőszobák. 

A kialakított konyha közös, mindkét oldali lakrészből megközelíthető. A födém szerkezete fa és duplázott USB lapok, a tetőhéjazat üveggyapottal szigetelt és zsindelylemezzel fedett. Fűtése kombinált. Gáztüzelésű kazán, acél radiátoros hőleadókkal, mely mellett padlófűtés is kialakításra került. Ehhez a rendszerhez kapcsolódik még egy különleges Zsolnay kerámia fafűtésű kályha is.” 

Melléképületek és egyéb nyalánkságok!

“Betonozott gépkocsibejáró vezet el a ház kapujától a hátsó épületrészig (133 m2). Ennek az épületnek az alsó szintjén kapott helyett a garázs (szerelőaknával), tároló és ez alatt található egy pincehelyiség is. Az ingatlan másik oldalán egy amerikai konyhás nappalin keresztül jutunk fel az emeletre, ahol a tetőtérben 2 szoba, teakonyha, fürdőszoba, WC kapott helyet. Ennek az épületnek a falszerkezete vegyes, szigeteléssel és mosható vakolattal ellátott. Fűtése kombinált, alumínium és acélradiátor hőleadók, gázkazánnal. Mindkét épületnek külön gázcsatlakozása és gázmérője van, a hátsó épület elektromos almérővel szerelt. Elektromos hálózati csatlakozása: 3 x 220 V 25 A külön a vezérelt, 220 V 40 A. Az utcafronti telekhatárt kovácsoltvas kapu határolja. A ház teljes építészete, külső és belső felületei, burkolatai, színezése, gépészete az igényességről tesznek tanúbizonyságot, jó érzékkel és precizitással összehangolva. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Orosháza
ingatlan
eladó ház
Békés megye
eladó