Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Kívül-belül elegancia: egy 229 milliós ház Ürögön!
ingatlanbazar.hu
2022. december. 27. kedd
A Pécs Ürögön kínált rezidencia klasszikus formákkal és egy csipetnyi modern életérzéssel várja új tulajdonosát. Lessen be egy igazán elegáns otthonba!
cikk megosztása

“Pécs zöldövezeti, családi házas részén, egy impozáns 3 szintes , egyedi stílus jegyeket hordozó 440m2-es luxus villa 2600m2-es parkosított, öntöző rendszerrel ellátott telken, amiben kerti tó és egy nagyméretű waterair típusú medence lett elhelyezve . 

A lakószinten egy 45m2-es lakosztály , melyben egy légtérben egy romantikus kikapcsolódásra alkalmas fürdő-sarok lett kialakítva. Az emeleten 3 háló+ emeleti nappali, fürdőszoba helyezkedik el.Az alsó szinten nagyméretű wellness helység beltéri süllyesztetett panorámás jakuzzival, szaunával edzőteremmel igazi otthoni kikapcsolódásra alkalmas. Dupla garázs, melyből közvetlen a lakószintre jutunk. Sok extrával (automatizált öntözőberendezés kúttal, központi porszívó, távvezérelt zsaluzia , klíma, kültéri medence, wellness stb.). felszerelt , tágas otthon. [...].”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

Tipp mindenkinek, Ürögön innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Baranya megye
ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
eladó ház
eladó
Ürög