Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Fogadó alternatív fűtéssel? Ez is akad Füzesgyarmaton!
ingatlanbazar.hu
2022. december. 19. hétfő
Füzesgyarmaton kínálnak eladásra egy alternatív fűtéssel rendelkező fogadót. A 409 nm-es ingatlan paraméterei, na és persze a "Sárrét Gyöngye" izgalmas ajánlat lehet a vállalkozó kedvű emberek számára! Ár, fotók: most!
cikk megosztása

“Fogadó alternatív fűtéssel a gyógyfürdő mellett! Eladó Füzesgyarmaton, a Kastélypark Fürdő szomszédságában egy költséghatékony (alternatív) fűtéssel rendelkező vendéglátó- és szálláshely. Közvetlenül a Fürdő bejáratánál, a fürdő területén elhelyezkedő épület. Kellemes parkos környezetben, Füzesgyarmat üdülőövezetének központjában található. Füzesgyarmat egy kisváros Békés megyében, a gyógyfürdője rendkívüli (reumatikus és nőgyógyászati panaszokra elsősorban). A Fürdőnek van téliesített része, illetve nyáron kiváló strandfürdőként is működik. A fogadóhoz közel szépen karbantartott futballpálya is található. Gyermekek táboroztatására, illetve közelben dolgozók elszállásolására is kiválóan alkalmas az üdülővendégek kiszolgálása mellett. A közelben számos kirándulási lehetőség van, mint például a Vésztő-Mágor Történelmi Emlékhely, a dévaványai Túzokrezervátum, vadászat,... stb.

Főbb jellemzők

- 169 m2 telken

- 409 m2 hasznos alapterület összesen

- homlokzati hőszigetelés (10 cm)

- rendkívül gazdaságos, alternatív fűtés

- 11 szoba, kb 20-24 férőhely

- 3 szinten 7 lakóegység 7 fürdőszobával

- étterem és nagyüzemi konyha

- kb. 40-45 férőhelyes étterem

- a pultból átadó ablakon keresztül kiszolgálás lehetséges a strand területére is

- szállóvendégeknek szabadtéri közösségi helyiség

- 5 db SPLIT klíma, alternatív szekunder fűtéshez 1 db 500 l-es HMV tartály

- helyi motívumokkal díszített sárréti tornácos terasz minikonyhával

- berendezés, ipari mosogatógép és egyéb eszközök megegyezés szerint

- 2020-ban felújított, folyamatosan karbantartott

1965-ben egy fúrás alkalmával 1198 méter mélyen 62 fokos termálvizet tártak fel Füzesgyarmaton. A magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú víz bromidot, jodidot és bizonyos mennyiségben metabórsavat is tartalmaz. 2003-ban megkapta a gyógyvíz minősítést a "Sárrét Gyöngye" elnevezésű termálvíz. A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus, köszvényes bántalmak, idegzsába, isiász, törések, idült nőgyógyászati gyulladások kezelésére, gyógyítására. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, alternatív fűtés ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Sárrét Gyöngye
alternatív fűtés
fogadó
ingatlan
eladó ház
Békés megye
eladó
Füzesgyarmat