Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Hotelt venne Hajdúszoboszlón? Akad…!
ingatlanbazar.hu
2022. november. 21. hétfő
325 millió forintért elegáns, hatalmas, liftes hotelre tehet szert bárki Hajdúszoboszlón. A hirdetésben további funkciókat is olvashatunk, az idősek otthona kapcsán csak egy dolog jutott eszünkbe: Lennénk itt szívesen nyugdíjasok…!
cikk megosztása

A Hajdúszoboszlón kínált hotel részletei

“Megvételre kínálok Hajdúszoboszlón egy bejáratott vendégkörrel rendelkező vendéglátó egységet! A Hotel 2012-ben került átadásra. Az épület újszerű állapotban van, azonnali üzemeltetésre készen. A mostani helyzetben fontos lehet, hogy több funkció ellátására is alkalmas:

  1. Hotel 
  2. Átalakítás nélkül bentlakásos idősek otthona. 
  3. Apartman,6 egységes Társas üdülő vagy Társasház. 

Az épületek alapterülete: szintenként 228nm (4 szinten) 23 db szoba található,8 db erkélyes. Minden szobában központilag szabályozható a fűtés és hűtés (fan coil). Valamennyi szobához zuhanytálcás fürdőszoba, hideg-meleg vizes mosdó és vízöblítéses WC tartozik. A szobákban televízió, hűtőszekrény, WIFI internet-csatlakozás van kiépítve. A pince szinten ki van alakítva az étterem, konyha a szükséges helyiségekkel(mosogató, előkészítők, főző helyiség, raktár, öltöző, stb. Itt található egy kisebb és egy nagyobb társalgó, bárpult. Az étteremben egyidejűleg mintegy 40 fő ellátására van lehetőség, míg a Hotelben mintegy 55 fő elszállásolása biztosított. Az épület akadálymentesített, lift segíti a közlekedést. Az udvar térburkolattal fedett, út és parkoló van kialakítva. 

Az épület előtt egy 5*12 m-es fedett L-alakú nyári pihenő van kialakítva. Van 30 nm-es különálló wellness épület is. Lehetőség van bővítésre, további fejlesztésre, a szomszéd telek üres és eladó. Kialakítható akár külső wellness rész vagy bármi más, fantáziára bízva. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Hajdúszoboszlón innen és túl!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

hotel
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Hajdúszoboszló
Hajdú-Bihar megye