Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Exkluzív rönkház Hatvanban, nem csak állatbarátoknak!

ingatlanbazar.hu
2022. november. 07. hétfő
Hatvanban bukkantunk az eladó, 228 milliós rönkház ajánlatára. És persze a hozzá tartozó melléképület és birtok részleteire. Kutya tenyésztés, lovak tartása, büfé üzemeltetés: már bejáratva! Az alacsony rezsi pedig extra vonzerő!
cikk megosztása

Az eladó rönkház részletei

“Amennyiben fontos önnek a jó levegő, festői környezet és természetközeliség, akkor jó helyen jár! Hatvanban, Budapesttől alig több mint fél órára, a pezsgő belváros zajától kínálom eladásra, ezt a bájos és rendkívül hangulatos otthont.Itt az év minden napján úgy érezheti, hogy nyaral. A teljes birtok 7 hektáros, akácos erdő + 4000 nm gyönyörű parkosított udvar. A ház hasznos területe 340 négyzetméter. 

A telken található még egy 50 négyzetméteres melléképület vizesblokkal, padlófűtéssel. Ez jelenleg kutyatenyésztés számára van kialakítva. A területen még fellelhető 4 ló tartására kialakított boxos istálló, amely 98 négyzetméter. Külön fúrt kúttal és ipari árammal. Automata locsoló rendszer, elektromos kapuval. Rönkház: 170 négyzetméter alapterületű 40 m2 fedett terasz 60 m2 nappali, ebédlő , konyha egy légtérben 4 szoba, 2 fürdőszoba , 2 WC , 2 gardrób Szuterén rész szintén 170 négyzetméter fűtött pince, amelyben 90 négyzetméter lakás lett kialakítva. 2 szoba, konyha, nappali - ebédlő, fürdőszoba, WC Mellette egy ajtó nyílik a két beállásos garázsba továbbá kazánház, mosó konyha, szerszámos is itt található. Fa és pellet kazán puffer tartállyal biztosítja a meleget . 4 darab hűtő - fűtő klíma . Vízellátás saját kútról. Alacsony rezsiköltség, mivel csak villanyszámla van . Az istálló mellett van egy most is üzemelő kis büfé . Egy darab körkarám, valamint egy homokos pálya is van lovaglás céljára. Rendezett tulajdoni viszonyok, tehermentes az ingatlan.  [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

rönkház
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Hatvan
Heves megye