Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Eladó egy lélegzetelállító, kész lakás a Campus Sétány lakóparkban!
ingatlanbazar.hu
2022. november. 21. hétfő
Nem, nem pusztán látványtervekről van szó! Kész lakást kínálnak a székesfehérvári Campus Sétány lakóparkban. Nem is akármilyet! Ár, részletek, fotók, álmodozni vágyóknak és költözés előtt állóknak!
cikk megosztása

“A Campus Sétány Székesfehérvár modern lakóparkja. Nagyon ritka, hogy eladó kész lakást lehet birtokba venni. Legyen Ön a szerencsés új tulajdonos! A jelenleg nappali+2 szobás lakást könnyedén vissza lehet alakítani nappali+3 szobásra. [...] A Campus Sétány belső kertje csendes pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket nyújt az itt lakóknak. A közös használatú udvarhoz játszótér, fitnesz park, grillsütő tartozik. Kényelem, biztonság, értékállóság - aki a Campus Sétány mellett dönt, a jövőre és a biztos befektetésre is szavaz. [...]

A Campus Sétány lakóparkban kínált lakásról

Rendkívül ALACSONY REZSI

Óriási (35nm), fedett, teljes lakóteret körülölelő ERKÉLY gyönyörű kilátással

Két fürdőszoba

Két gardrób

Okosotthon, telefonról működtethető okos funkciók elérhetők

A vételár része a 4,5 millió forint értékű teljesen gépesített konyha (MIELE)

Amerikai konyhás nappali

Hűtő-fűtő klímák

A hálószobákban elektromos redőnyök

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó
Székesfehérvár
lakás
Campus Sétány lakópark
Fejér megye