Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Egy trendi sorház Gyulán, Németvárosban

ingatlanbazar.hu
2022. november. 27. vasárnap
Gyula csendes, kertvárosi részén, Németvárosban bukkantunk a barátságos sorházra. Kellemes kert, hangulatos, tágas otthon… Mi kell még? Mindössze 56 millió forint!
cikk megosztása

A Gyulán, Németvárosban kínált sorházról

“Az ingatlan Gyula közkedvelt kertvárosi részén található Németvárosban. A 125 nm-es sorház a mai trendeknek megfelelően teljesen felújított és korszerűsített. A ház földszinti részén található egy kertkapcsolatos tágas nappali étkezővel, gépesített konyha, valamint előtér és egy fürdő (WC-vel). Az alsó szinthez tartozik még egy garázs ami jelenleg tároló, de akár szobává is alakítható. Az emeleten 3 szoba fürdő ( WC-vel) és egy gardrób szoba lett kialakítva. A tetőtérben hangulatos vendégszoba kapott helyett. Az ingatlan fűtéséről korszerű kondenzációs kazán gondoskodik, padlófűtés és radiátoros hőleadással. Igény esetén a házhoz külön megvásárolható egy 16 nm-es garázs, melynek irányára: 3.990.000.- Ft [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Németvárosban és azon is túl!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
trendi
Gyula
ingatlan
eladó ház
Békés megye
eladó
Németváros
sörház